, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Ρούλα Βροχοπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση

f6c2f3991169512c18b8222c282ec202_XL
Όλες οι λεπτομέρειες!
Τρεις καλεσμένους που έχουμε να δούμε πολύ καιρό στις οθόνη μας θα φιλοξενήσει η Ναταλία Γερμανού, το Σάββατο 28 Μαρτίου, στην εκπομπή «Μη Χανόμαστε», στις 23:00, στο «E TV».
Μια… τηλεοπτική σταρ από το παρελθόν η γυναίκα που μοιράστηκε  στο δράμα της με όλη την Ελλάδα, η σύγχρονη Μάρθα Βούρτση, Ρούλα Βροχοπούλου, ανοίγει την καρδιά της και εξιστορεί στη Ναταλία Γερμανού, ύστερα από πολλά χρόνια σιωπής, γιατί και πως οδηγήθηκε στον προσωπικό της ξεπεσμό.
Ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς της σύγχρονης εποχής, ο «Λαλάκης ο εισαγόμενος», Νίκος Παπαναστασίου, μας καθηλώνει με μια συγκλονιστική  προσωπική αφήγηση και αποκαλύπτει  τον λόγο για τον οποίο πέρασε δυόμιση χρόνια στη φυλακή.
Μια από τις πιο αντιδραστικές προσωπικότητες όλων των Fame story, η τραγουδίστρια Ιωάννα Κουταλίδου, πιο όμορφη και δροσερή από ποτέ, αναπολεί μαζί μας τα χρόνια της …άγριας νιότης στο  τηλεπαιχνίδι και αποκαλύπτει τους λόγους της πολύχρονης αποχής της.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.