, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μαχαίρωσε τη μητέρα του μπροστά στον μικρό του αδελφό

Πανικός επικράτησε σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν ένας 19χρονος μαχαίρωσε την 37χρονη μητέρα του, μπροστά στα μάτια του μικρού του αδερφού.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με τη μητέρα του και τον 9χρονο αδερφό του. Για άγνωστους λόγους, άρπαξε τα ξημερώματα ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Οι πελάτες από τα διπλανά δωμάτια που άκουσαν τις φωνές, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη. Η μητέρα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο « Αγλαΐα Κυριακού», ενώ οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στην ζωή.
Σημειώνεται, ότι η μητέρα με τους γιους της, έφτασαν τη Δευτέρα στην Αθήνα από τη Ρωσία για τη διεθνή έκθεση γούνας έκθεση γούνας «Fur Excellence» -που διεξάγεται στο Εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan expo.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.