, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

10 τρικ για να διαρκεί το άρωμά σου όλη την ημέρα!

o-PERFUME-facebookΓια να μυρίζεις υπέροχα όλη την ημέρα ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές. Για  για το πού και πως θα βάζουμε το άρωμα μας αλλά και για τον χώρο που πρέπει να το διατηρούμε.
1. Η θερμότητα, το φως και η υγρασία χαλάνε την ποιότητα του αρώματος. Μην το αφήνεις στο μπάνιο ή σε άλλα υγρά και ζεστά σημεία. Άφησέ το στα πιο δροσερά και ξηρά σημεία του σπιτιού, όπως π.χ. στο ράφι του δωματίου σου, και πάντα μακριά από τα παράθυρα.
2. Τρίψε λίγη βαζελίνη στον καρπό σου πριν ψεκάσεις με το άρωμα.
3. Ή, αντί για βαζελίνη, ψέκασε με μία άοσμη λοσιόν. Οι λιπαρές επιδερμίδες διατηρούν τα αρώματα για περισσότερη ώρα (για αυτό εάν έχεις ξηρό δέρμα, άπλωσε λίγη από την ενυδατική σου).
4. Βάλε το άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο ή λίγα λεπτά προτού ξεκινήσεις να ντύνεσαι. Έτσι δεν υπάρχει και ο κίνδυνος να μείνουν εκείνες οι ενοχλητικές στάμπες πάνω στα ρούχα ή τα κοσμήματα.
5. Μην τρίβεις τους καρπούς σους μεταξύ τους, αφού ψεκάσεις με το άρωμα. Όχι μόνο δεν βοηθάς στο να απλωθεί καλύτερα, αλλά μειώνεις και τη διάρκειά του.
6. Ψέκασε το άρωμα σε θερμές περιοχές, όπως για παράδειγμα στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στο λαιμό και στο εσωτερικό του αγκώνα.
7. Για πιο ανάλαφρη μυρωδιά, ψέκασε το άρωμα στον αέρα και περπάτα αργά προς την κατεύθυνση που ψέκασες.
8. Ρίξε τις τελευταίες σταγόνες του αγαπημένου σου αρώματος σε μία άοσμη body-lotion. Έτσι σχεδόν διπλασιάζεις το χρόνο που θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούριο άρωμα ξανά.
9. Ψέκασε λίγες μπατονέτες με το άρωμά σου, βάλε τις μέσα σε ένα πλαστικό σακουλάκι και ρίξε τις μέσα στη τσάντα σου. Σε περίπτωση που θες να φρεσκαριστείς μέσα στη μέρα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσεις μαζί σου ολόκληρο το μπουκάλι.
10. Άπλωσε χαρτί στα συρτάρια σου, ψέκασε με το αγαπημένο σου άρωμα και voila – τα ρούχα και οι πετσέτες σου θα μυρίζουν φανταστικά.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.