, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στις φλόγες διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Στο νοσοκομείο τρεις ηλικιωμένοι! (ΦΩΤΟ)

fotia
Ρεπορτάζ: Λευτέρης Ζαβλιάρης-Έλενα Καραβασίλη
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγα λεπτά στην πυροσβεστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην Πλατεία Ιπποδρομίου 21, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στο σημείο είναι αποπνικτική, ενώ στη μάχη με τις φλόγες βρίσκονται πέντε οχήματα με 12 άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στο σημείο έχουν κληθεί και δυνάμεις της αστυνομίας. Η κατάσβεση αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα υπήρχαν πολλά άχρηστα αντικείμενα που δυσκολεύουν ιδιαίτερα το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Αυτή τη στιγμή έχουν φτάσει στο σημείο τρία οχήματα του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους, καθώς στην πολυκατοικία μένουν αρκετοί ηλικιωμένοι άνθρωποι που εξαιτίας των καπνών από την πυρκαγιά, αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Άνδρες της αστυνομίας οδηγούν τους ηλικιωμένους στην ταράτσα, προκειμένου να μη τεθεί η ζωή τους σε κίνδυνο. Ήδη σε τρεις ηλικιωμένους παρέχουν οξυγόνου οι άντρες του ΕΚΑΒ, ενώ αυτή την ώρα μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ένοικος του σπιτιού είχε τέσσερις γάτες μέσα στο διαμέρισμα, τις οποίες οι πυροσβέστες κατάφεραν να διασώσουν. Να σημειώσουμε ότι από την έλλειψη οξυγόνου από την εξάπλωση της πυρκαγιάς μέσα στο σπίτι, σημειώθηκε έκρηξη και έσπασαν οι τζαμαρίες του διαμερίσματος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος περαστικός.
fotia2
fotia3
 
fotia4
fotia6purkagia-ippodromiou23 purkagia-ippodromiou22

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.