, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης!

11979-zodia-zvdia-astrologia-fevrouarios

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ο Ερμής μπαίνει από σήμερα στο ζώδιό σου οπότε, θέλεις – δεν θέλεις, θα φρεσκάρεις τις ιδέες σου και με το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα κάνεις πράξη πολλές από αυτές. Πάντως όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις τη δημοσιότητα ή την προσοχή, τελικά μαζεύεις τα βλέμματα πάνω σου. Έχεις αληθινά ανάγκη τις θετικές κρίσεις για να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες πιο προσωπικές δυσκολίες οι οποίες είναι ένα ισχυρό φρένο.
Ερωτικά: Δείχνεις αυτά που νιώθεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε απορρίψουν. Μερικές φορές δεν σε ενοχλεί καθόλου να είσαι ανοιχτό βιβλίο. Η πικρία που μπορεί να νιώθεις από τον Σκορπιό θα ξεπεραστεί άμεσα γιατί θα δεις ότι τελικά θα καταλάβει από μόνος του τα λάθη που έχει διαπράξει. Με τον Ταύρο παίζετε από μακριά ένα μικρό παιχνίδι το οποίο θα αρχίσει σιγά σιγά να επεκτείνεται γιατί θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία από την πλευρά ενός Υδροχόου καλύτερα να τον ακούσεις γιατί έχει προβλέψει σωστά και θα σου ανοίξει μια πόρτα με την γνωριμία που θα σου συστήσει οπότε θα κερδίσεις χρήματα.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θα ξεκινήσεις μια πιο δυναμική πορεία από σήμερα το απόγευμα και μετά γιατί θα μπει και ο Άρης στο ζώδιό σου και αναγκαστικά θα δραστηριοποιηθείς. Για αυτό μπορεί να σε πιάσει να ξεκαθαρίσεις τον προσωπικό σου χώρο και να πετάξεις τα παλιά ή άχρηστα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι, την αποθήκη ή το γραφείο σου.
Ερωτικά: Από εδώ και πέρα δεν θα πιάνεσαι. Θα είσαι ερωτικός/η, ζηλιάρης/α αλλά δεν θα σε νοιάζει γιατί θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Ίσως να χαράξεις μια πολύ ατομική πορεία μέσα στην σχέση σου και αυτό να στεναχωρήσει το άτομο που είστε μαζί. Αν δεν το κάνεις από εκδίκηση, καλύτερα να μαζέψεις τις ακραίες συμπεριφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία η οποία θα φέρει ένα πολύ δυνατό στοιχείο, τη διάθεση να αγωνίζεσαι και να ξέρεις πώς να τελειώνεις τα πράγματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θέλεις με κάθε τρόπο να διατηρήσεις την συνοχή σου γιατί βελτιώνεσαι και νιώθεις περισσότερο ολοκλήρωση σε ό, τι πεις αλλά και σε ό, τι κάνεις. Η σφοδρότητα της σκέψης σου θα είναι το στοιχείο που θα σε σπρώξει να γίνει κάτι πολύ δυνατό αλλά και συγχρόνως γρήγορο.
Ερωτικά: Μια νέα ερωτική κατάκτηση θα σε σπρώξει να κάνεις ακόμα και μικρές εφηβικές τρέλες οι οποίες θα σε χαρακτηρίσουν σαν ένα άτομο που διανύει μια μάλλον ανώριμη φάση. Το ζητούμενο είναι ότι θα μιλήσεις τόσο ανοικτά και τόσο δυναμικά ώστε μπορεί να παρεξηγηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα παρουσιαστούν νέα δεδομένα που θα σου αλλάξουν την μέχρι τώρα πραγματικότητα. Το να εστιάσεις σε καινούργια στοιχεία που θα είναι περισσότερο διαφωτιστικά θα σε βοηθήσει να βγάλεις χρήματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να συγκρατηθείς τόσο θα τα λες έξω από τα δόντια. Πιθανόν αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να βιώσεις κάποιες καινούργιες εμπειρίες οι οποίες θα σου φέρουν ένα εκνευρισμό ή ανησυχία για το αν θα προλάβεις τις εξελίξεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό μπορεί ξαφνικά να γυρίσει και να κάνει τέτοια στροφή που δεν το περίμενες. Το πιο σημαντικό είναι να λες μεν την αλήθεια αλλά όχι πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν ένα Ζυγό ή Αιγόκερω γιατί όλα είναι κύκλος και μπορεί να σου γυρίσουν πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω γιατί κάπου νιώθεις αδικημένος/η και για αυτό έχεις ανάγκη να φανείς και πάλι και μάλιστα ακόμα και με τον γραπτό ή προφορικό λόγο. Για αυτό, ακόμα και ρισκάροντας, θα περάσεις αυτά που θέλεις εσύ.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις μια άνεση σε ό, τι κάνεις γιατί η σιγουριά σου ότι θα έχεις προσωπική επιτυχία είναι δυνατή και κανείς δεν μπορεί να στην αμφισβητήσει. Πιστεύεις πάντως μέσα σου ότι κάτι καλό θα γίνει αυτές τις ημέρες γιατί θα υπερτιμηθεί η αξία σου ακόμα κι αν κάνεις λίγα.
Ερωτικά: Δεσμεύεσαι με ένα Ταύρο και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί θα σε παρασύρει το γενικό κλίμα της αισιοδοξίας. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ένα πιο ώριμο πρόσωπο θα σε συναρπάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που είχες με το εξωτερικό ή με άτομα που χειρίζονται σχετικές υποθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις δική σου κατεύθυνση έτσι θα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η ανησυχία σου να γίνουν όλα όπως τα θέλεις θα είναι άκρως δικαιολογημένη γιατί εκεί που τα έχεις όλα έτοιμα, κάποια ανατροπή γίνεται και δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα τις αλλαγές γιατί σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να δεις την αλήθεια που αφορά στην σχέση σου αν δεν τη βιώνεις στην καθημερινότητά σου δεν θα την αναγνωρίσεις. Για αυτό καλύτερα να δεχτείς τα πράγματα όπως είναι. Να χαίρεσαι το τώρα και να μην σκέφτεσαι τι θα γίνει στο μέλλον με το αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί «τα πάντα ρει».
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές σου φαίνεται δύσκολο να παίρνεις πρωτοβουλίες σε υποθέσεις που αφορούν συνεργασίες αλλά ίσως να σου κάνει καλό να πάρεις εσύ τα ηνία και να ζητήσεις αυτό που θέλεις.
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Θέλεις-δεν θέλεις, θα στραφείς σε θέματα που αφορούν περισσότερο σε άλλους και θα ξοδέψεις εκεί την ενέργειά σου με λόγια και δηλώσεις που ίσως φανούν υπερβολές αλλά θα πιάσουν τόπο.
Ερωτικά: Όταν βρίσκεσαι με τον Κριό νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό αλλά τρως τέτοια πίεση από την πλευρά του για αλλαγές που δεν σου αρέσει καθόλου γιατί ίσως δεν είσαι έτοιμος/η για αυτά που θέλει. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Αιγόκερω ή Ιχθύ. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις την αυτονομία σου και τις ιδέες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν δεν βάλεις τα δικά σου όρια ίσως να σε καπελώσουν κάποιοι άλλοι με τρόπο που δεν το θέλεις αλλά θα μάθεις πράγματα τα οποία θα σου φανούν χρήσιμα. Για αυτό φρόντισε να είσαι όσο μπορείς σε ισορροπία και με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η στάση σου απέναντι σε κάποιους φίλους είναι πολύ ανοικτή γιατί μπορείς να συμπεριφερθείς με μεγαλύτερη κατανόηση. Αυτό θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις περισσότερο και τα αυτονόητα στην ζωή σου γιατί με κάποιο τρόπο αναγνωρίζεις το καλό που παίρνεις.
Ερωτικά: Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως θα είναι το άτομο που θα σου βγάλει τον καλύτερό σου εαυτό. Μπορεί βέβαια να μην το δείχνεις γιατί φοβάσαι να ρισκάρεις μήπως χάσεις αυτό που έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις κάποιες καλές συνεργασίες οι οποίες θα σου δείξουν τι χρειάζεται να κάνεις και με ποιο τρόπο. Για αυτό μην αποκλείεις οτιδήποτε θέλουν να σου πουν και να σου εξηγήσουν γιατί κάτι θα αποκομίσεις που θα σε συμφέρει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις εξασφαλίσει αυτά που προτίθεσαι να κάνεις και νιώθεις καλύτερα. Έχεις μια εσωτερική πίστη γιατί θέλεις να γίνουν πολλά, κυρίως κάποια που έχεις ήδη προετοιμάσει για το εξωτερικό ή τις ανώτερες σπουδές σου.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι είσαι πολύ κοντά και δεν θέλεις να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχετε μεταξύ σας γιατί πλέον είναι πιο δεμένη η σχέση και με μεγαλύτερες προοπτικές για να ζήσετε μαζί. Ο Κριός και ο Υδροχόος παίζουν τον ρόλο του φίλου αλλά δεν είναι εύκολο να καταλήξετε κάπου γιατί και οι δυο το παίζετε άνετοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προδιαγραφές που σου δίνουν μια κατεύθυνση αλλά όλα εξαρτώνται καθαρά από εσένα και τις διαθέσεις σου. Αν παραμείνεις θετικός/η, τότε δεν θα χάσεις το παιχνίδι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η βοήθεια που έχεις πιεστεί να δώσεις σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα πιάσει τόπο γιατί από την πλευρά σου το κάνεις με όλη σου την καρδιά και ξέρεις ότι κάποια ημέρα θα περιμένεις ανταμοιβή.
Ερωτικά: Ο τρόπος που σε κοιτάει ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος είναι αρκετά σαγηνευτικός. Αν μιλούσε κιόλας, θα ήταν πολύ καλύτερα γιατί όλα θα γίνονταν πιο εύκολα. Εσύ αποφάσισε συνειδητά πως θα είναι η συμπεριφορά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις να σου δώσουν κάτι από μια συγκεκριμένη δουλειά και αυτό είναι που σε κρατάει και δεν κάνεις επιπλήξεις σε ένα άτομο-κλειδί της συγκεκριμένης υπόθεσης. Θα πρέπει να κρατήσεις σταθερή στάση σε οτιδήποτε και αν συμβεί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και αυτό σου προσφέρει δυνατότητες να ξεπεράσεις ακόμα και ένα είδος ντροπής που μπορεί να νιώθεις. Επειδή είσαι μερικές φορές σε αντιπαράθεση για τις ιδέες σου και την συμπεριφορά σου, τώρα θα νιώσεις ότι θα βρεις άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζεστασιά θα φωτίσει όλα τα παγωμένα κομμάτια της σχέσης σου. Αν έχεις απομακρυνθεί με το Λιοντάρι, τώρα θα έρθετε και πάλι πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να δουλέψεις ανεξάρτητα, τουλάχιστον σήμερα τα πράγματα δείχνουν ότι θα αναγκαστείς να πάρεις την βοήθεια και άλλων ατόμων.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή μιας πολύ έντονης πίεσης γιατί σήμερα θα πρέπει να δείξεις πυγμή και ποιος/ποια ακριβώς είσαι και πως θα αποδείξεις την δημιουργικότητά σου την οποία έχεις σε μεγάλο βαθμό.
Ερωτικά: Εκδηλώνεσαι με ένα τρόπο πολύ ζεστό και μέσα από την καρδιά σου δείχνεις μια πολύ τρυφερή συμπεριφορά αλλά και συγχρόνως πολύ επιμονή για να γίνει το δικό σου. Ίσως να μην αντέχεις την απόρριψη και αν το Λιοντάρι δεν είναι κοντά σου έτσι όπως θέλεις μάλλον θα πληγωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις από δική σου ανάγκη να αποδείξεις ότι έχεις δυνάμεις ή μεγαλύτερες ευθύνες από ό, τι θα ήθελες να έχεις στο κεφάλι σου αυτή την στιγμή εξαιτίας της πίεσης κάποιου πολύ απαιτητικού αφεντικού. Αλλά μάλλον θα σε οδηγήσουν σε ένα καλό δρόμο.

Πηγή: astrology.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.