, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φυτεία κάνναβης μέσα σε… ντουλάπα!

ImageHandler (1)
Πάνω στη συναλλαγή του με έναν 23χρονο στον οποίο πούλησε μέρος της «παραγωγής» του, δηλαδή έξι γραμμάρια χασίς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στον Πύργο ένας 36χρονος που καλλιεργούσε μια μίνι χασισοφυτεία στη… ντουλάπα του!
Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του διακινητή, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει μέσα στην ντουλάπα του σπιτιού του ένα ολόκληρο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας με τις κατάλληλες περιβαλλοντολογικές συνθήκες υγρασίας, φωτισμού, θερμότητας και εξαερισμού και καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο (skunk).
Σε διάφορους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν ακόμη ένα κιλό και 135 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 100 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 104 ναρκωτικά χάπια, ένας ηλεκτρονικός μετρητής θερμοκρασίας και υγρασίας, ένας φορητός ανεμιστήρας, μία λάμπα τεχνητού φωτισμού θερμότητας, 65 ευρώ και ένα κινητό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που άσκησε δίωξη στον 36χρονο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία και στον 23χρονο για κατοχή ναρκωτικών. Και οι δυο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή και ως τότε κρατούνται.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.