, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση με στελέχη του ελβετικού ΥΠΟΙΚ θα έχουν Βαρουφάκης – Νικολούδης

ImageHandler (2)
Την ερχόμενη Τρίτη 14/04/2015 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης θα συναντηθούν με αντιπροσωπεία του υπουργείου Οικονομικών της Ελβετίας, με επικεφαλής τον υφυπουργό για διεθνή Οικονομικά θέματα Dr. Jacques de Watteville.
Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, προκειμένου να υπάρξει επανεκκίνηση και εντονότερη συνεργασία των φορολογικών αρχών των δύο χωρών στο μέλλον.
Όπως ενημερώνουν κυβερνητικές πηγές, οι ελβετικές αρχές είχαν εκφράσει κατά την συγκεκριμένη συνάντηση την απορία τους για την απουσία ενδιαφέροντος από τις ελληνικές αρχές κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα για εκκρεμείς υποθέσεις Ελλήνων πολιτών κι επιχειρήσεων στην Ελβετία. Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, μόνο δεκαπέντε αιτήματα συλλογής και διαβίβασης στοιχείων φορολογικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.