, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι προβλέψεις της Δευτέρας-Τι λένε τα άστρα

zodia
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Πέφτεις στα βαθιά γιατί νιώθεις ότι έχεις ένα είδος καχυποψίας και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι άτομα ή καταστάσεις που δεν σου αποδεικνύουν πλέον αυτά που έχουν ειπωθεί.
Ερωτικά: Διερευνάς και δεν εμπιστεύεσαι ότι σου λένε. Με τον Σκορπιό μπορεί κάτι να βγει στην επιφάνεια και να ανακαλύψεις ότι κάπου σου έλεγε ψέματα. Σίγουρα αυτό θα σε κλονίσει και δεν θα το αφήσεις εκεί το θέμα. Η ψυχολογική εξάρτηση είναι αυτό που σε ενοχλεί και θέλεις όσο μπορείς να το ξεκόψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν θέματα που σε ρίχνουν, γιατί χρειάζεται να καταλάβεις πως είναι ανάγκη να κάνεις το επόμενο βήμα και, επειδή υπάρχουν υποχρεώσεις, σου φαίνονται όλα δύσκολα. Μην το βάζεις κάτω.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Γίνεσαι λίγο κτητικός/η με τα άλλα άτομα και η ζηλοτυπία σου δεν είναι εύκολο να μη βγει στην επιφάνεια. Μπορεί να κολλάς πάνω στα άλλα άτομα και να θεωρείς ότι πρέπει να είναι απόλυτα συνδεδεμένα μαζί σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτες ημέρες ότι γίνει θα το κάνεις με μεγαλύτερη ένταση από άλλες φορές.
Ερωτικά: Νιώθεις ένα είδος εξάρτησης από το πρόσωπο που είστε μαζί και δεν αφήνεις περιθώρια να ανασάνει κανένας γιατί σήμερα είσαι κάπως απόλυτος/η και δεν σηκώνεις καμία αλλαγή. Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σε πιάσει στεναχώρια για ένα πρόσωπο από το παρελθόν επειδή θα σου λείπει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς τα πράγματα στα χέρια σου και δεν αφήνεις τίποτα να εξελιχθεί. Πιθανόν να χάσεις και κάποιες ευκαιρίες γιατί είσαι πολύ κολλημένος σε σχήματα και καταστάσεις, γι’ αυτό, προκειμένου να χάσεις, θεωρείς καλύτερη τακτική να μην κάνεις τίποτα καινούργιο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Εμβαθύνεις σε θέματα προσωπικά τα οποία δεν είχες σκεφτεί καν ότι υπάρχουν. Τα δικαιώματα που μπορεί να είχες δώσει σε κάποια άτομα ίσως τώρα να σε έχουν ενοχλήσει, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Πάντως σήμερα θέλεις για λίγο την ησυχία σου και ίσως να είσαι και μέσα στην σιωπή.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Σκορπιού ενώ μεν σου αρέσει από την άλλη σε δυσαρεστεί γιατί σκέφτεσαι διάφορα πράγματα για αυτόν/η και ίσως να σε ενοχλούν. Μέσα στην δουλειά μπορεί να υπάρχει ένα άτομο που κάπως σε κοιτάει ερωτικά αλλά δεν μιλάει και αυτό ίσως να σ’ έχει τρελάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αμφισβήτηση κάποιων αξιών και γενικά ο τρόπος που πιθανόν να εργάζεσαι, ίσως να γίνει από εσένα τον ίδιο/α και να νιώσεις ανασφαλής για αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η αμφισβήτηση σου κάνει καλό αλλά μέχρι ενός σημείου. Δες και τα καλά σου σημεία και εκτίμησέ τα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Κρύβεσαι από διάφορες καταστάσεις που υπάρχουν μέσα σου και δεν δείχνεις τίποτα για σένα. Πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια και μεγάλη κόπωση για όλα αυτά που γίνονται γύρω σου, αλλά κάπου στο βάθος έχεις μια μυστική πηγή δύναμης και από αυτή θα αντλήσεις την ενέργεια σου.
Ερωτικά: Γίνεσαι λίγο σκοτεινός/η και ο λόγος είναι ότι αναπολείς ένα κομμάτι από το παρελθόν σου και ίσως κάτι να μην σου αρέσει, αλλά μπορεί να κολλήσεις πάνω σε ένα πρόσωπο που πίστευες ότι το είχες ξεπεράσει. Από την άλλη Ταύρος και Σκορπιός παίζουν το παιχνίδι τους μαζί σου και εσύ αντίστοιχα. Μόνο που υπάρχουν και κάποια κενά τα οποία δεν είναι εύκολα να καλυφθούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις πεισμώσει για κάποια θέματα και αυτό είναι που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κάτι πιο δυναμικό και συγχρόνως όμως θα δράσεις κάπως υπόγεια γιατί θα έχεις και ένα κομμάτι μυστικό και απόλυτο. Παρόλα αυτά θα κερδίσεις χρήματα.
 
ΛΕΩΝ
Γενικά: Γίνεσαι αρκετά απόλυτος/η και πιθανόν αρκετά κτητικός/η. Δεν θέλεις να εμφανίσεις τις προθέσεις σου και κυρίως σε έχει πιάσει η μυστικοπάθεια σου. Η σταθερότητα σήμερα ίσως να είναι υπερβολική και να μη σε αφήνει να κάνεις και κάτι καλύτερο. Μέσα στο σπίτι σου είναι πιθανό να επικρατεί ένα περίεργο κλίμα που όμως μπορείς να το διαχειριστείς.
Ερωτικά: Εδώ είναι που βγάζεις όλο σου το μεγαλείο. Γίνεσαι κτητικός/η και απόλυτος. Σίγουρα θα βγάλεις ζήλεια και μεγάλη ανασφάλεια γιατί το πρόσωπο που είστε μαζί δεν σου λέει αυτά που θέλεις και αυτό είναι που δεν σου αρέσει καθόλου. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και πάθος αλλά όλα γίνονται υπόγεια και τίποτα δεν φανερώνεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να ξεκολλήσεις από κάποιες ιδέες, οι προσπάθειες σου θα είναι μεμονωμένες, αν δεν κάνεις τις ανάλογες επιθετικές κινήσεις. Το χρήμα σήμερα σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και οι προσπάθειες σου θα είναι μόνο προς τα εκεί. Μερικές φορές το χρειάζεσαι γιατί ίσως το παρακάνεις με την περίφημη περηφάνια σου. Τουλάχιστον σήμερα θα απαιτήσεις αυτά που σου ανήκουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η φιλική επαφή με άτομα που έχεις μια βαθιά και συνειδητή σχέση σου κάνει καλό γιατί νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου κάποιον/α που σε καταλαβαίνει. Με αυτόν τον τρόπο κρατιέσαι από εκεί και νιώθεις ότι έχεις μια μεγαλύτερη αξία από ότι πίστευες. Προσπάθησε τα λόγια σου να μην είναι πικρόχολα για συγγενικά σου άτομα γιατί δεν θα κάνει καλό σε κανένα.
Ερωτικά: Όσο και να φαντάζεσαι ότι μπορεί να ξέρεις το Σκορπιό, κάτι καινούργιο σου βγάζει και τελικά είσαι και πάλι μακριά του. Το μυστικό είναι να μην προσπαθήσεις να τον/την εξουσιάσεις αλλά να δείξεις αγάπη. Αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Να αγαπάς με την καρδιά σου και ίσως τώρα, με κάποιο τρόπο, να προσπαθήσεις να φτάσεις εκεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις συμφωνία για μια συνεργασία αλλά μπορεί να μην το κάνεις με την καρδιά σου γιατί κάτι δεν σου αρέσει. Όμως αν προσπαθήσεις να δεις λίγο πιο ανοιχτά τις καταστάσεις, ίσως διαπιστώσεις ότι δυσκολεύεσαι γιατί «κολλάει» το μυαλό σου. Πιθανόν δε θέλεις τις αλλαγές στη δεδομένη φάση, όμως θα πρέπει να εκπαιδεύσεις κάποια άτομα και αυτό δε σου αρέσει. Πάντως, θα έχεις δουλειά αλλά και θετικές προοπτικές για χρήματα.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Παραμένεις σε μια κατάσταση που προσπαθείς να μαζέψεις οτιδήποτε αφορά εσένα και την οικογένεια σου. Πιθανόν να πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο κολλάς γιατί δεν έχεις εκείνη την επικοινωνία με τους υπόλοιπους που εσύ θα ήθελες. Αλλά χρειάζεσαι και μια σταθερότητα για να νιώσεις μέσα από δικά σου πράγματα ότι έχεις μια βάση και μια έδρα.
Ερωτικά: Τα θέλεις όλα δικά σου και λειτουργείς αρκετά κατακτητικά. Βέβαια αναγκάζεσαι να το κάνεις γιατί από κάπου θέλεις να ξεκινήσεις. Δεν είναι εύκολο να μη στεναχωριέσαι, αλλά να θυμάσαι ότι η στενοχώρια μερικές φορές στη σχέση σου είναι ένα ερέθισμα αφύπνισης και πιθανόν και για το άλλο το πρόσωπο που μερικές φορές ξεφεύγει.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να παραδεχτείς ότι φοβάσαι θα δεις ότι οι κινήσεις σου ίσως είναι κάτω από την επήρεια της αρνητικής σου σκέψης. Δηλαδή ότι μπορεί να μη σου φτάνουν τα χρήματα δεν έχεις κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να κερδίσεις παραπάνω. Γιατί η σκέψη σου είναι πως θα συντηρήσεις αυτά που ήδη έχεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Τα έχεις αφήσει όλα πίσω σου και δεν σε νοιάζει τι μπορεί να γίνει αυτήν τη στιγμή για τους άλλους. Κοιτάς περισσότερο τον εαυτό σου, επειδή καταλαβαίνεις πλέον πόσο έχεις ανάγκη να μαζέψεις τη δύναμή σου. Δεν είναι κακό αυτό, εκτός αν διαπιστώσεις ότι γίνεσαι πολύ ματαιόδοξος/η.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα μάλλον θα νιώθεις εκείνη την επιλεκτική μοναξιά να σε εκπαιδεύει απέναντι σε όλους και όλα. Αρκεί να μην το παρακάνεις και να μην αφήσεις κάποιες υπερβολές να σε ωθήσουν στην απομόνωση από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν πάλι έχεις μια εσωτερική ανάγκη να φύγεις από κάπου που είσαι γιατί καταπιέζεσαι, ψάξε το λίγο παραπάνω γιατί ίσως να υπάρχει ένα πολύ ανικανοποίητο κομμάτι μέσα σου που σου δημιουργεί εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να είσαι αυτόνομος/η, βλέπεις ότι χρειάζεσαι και άλλα άτομα για να κάνεις κάποια πράγματα από κοινού. Σταμάτα να σκέφτεσαι και δράσε για να έχεις αποτέλεσμα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μένεις μόνος/η για να καταλάβεις και εσύ τελικά τι είναι αυτό που σε κάνει και πας πίσω σε πολλά πράγματα, που πριν λίγο καιρό έλεγες ότι θέλεις να τα κάνεις όλα. Μάλλον είναι ένα είδος θλίψης που σου βγαίνει και αφορά το παρελθόν σου. Μην βλέπεις παντού δράκους και ασχήμιες από άτομα που δεν σου φέρονται όπως θέλεις.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες υποψίες για ένα πρόσωπο και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα τις βγάλεις από το κεφάλι σου. Μπορεί να είναι πιο απλό το θέμα από ότι νομίζεις. Απλώς πιθανόν έχεις κουραστεί από προηγούμενες συμπεριφορές και τώρα να σου βγαίνουν όλα τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως σε ενοχλεί αν δουλεύεις και δεν παίρνεις τα χρήματα που πρέπει να πάρεις, αλλά επειδή πιστεύεις ότι αν μιλήσεις θα εκτεθείς, τελικά δε λες τίποτα. Ίσως θα ήταν καλύτερο για σένα να αρχίσεις να μιλάς έστω και για λίγο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναλύεις πολλά από αυτά που έχεις να λύσεις και ίσως τελικά αυτό να σε βοηθήσει. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να μη χάσεις την εκτίμηση κάποιων ατόμων, τα οποία θεωρείς ότι αξίζουν και θέλεις να είσαι όσο μπορείς άψογος/η απέναντί τους.
Ερωτικά: Η φιλία που νιώθεις για ένα πρόσωπο ίσως τελικά να έχει συναισθήματα με βάθος και με πλούσια επικοινωνία. Απλά φοβάσαι να τα δείξεις γιατί δε θέλεις με τίποτα να σε απορρίψει, αλλά μάλλον αυτό δεν θα συμβεί, για αυτό προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου. Με τον Υδροχόο μην γίνεσαι καχύποπτος/η, γιατί δεν είναι σωστός ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς πολύ να καθιερωθείς, σα να έχουν αλλάξει οι συνθήκες και να ξεκινάς πάλι από την αρχή για να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Κάνεις τη βουτιά σου και γίνεσαι αρκετά επιθετικός/η και περίεργος/η σε όλες τις συνθήκες που κατά τη γνώμη σου πάνε κόντρα. Και όσο βλέπεις την κόντρα τόσο γίνεσαι περισσότερο μυστικοπαθής και αδιάφορος προς τα έξω. Πάντως μπορεί να κολλάς σήμερα σε άτομα και καταστάσεις που ίσως να μη σου κάνουν και τόσο καλό.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου είναι αρκετά περίεργη και κυρίως δεν δείχνεις αυτά που νιώθεις γιατί φοβάσαι μην εκτεθείς ή μήπως το άλλο το άτομο σε θεωρήσει πολύ αδύναμο. Μπορεί να έχεις θυμό για ένα πρόσωπο που τελικά δεν φέρεται όπως περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Από εκεί που είχες κάποια αφέλεια σε ένα θέμα τώρα ξυπνάς ξαφνικά και μπαίνεις στην απέναντι όχθη που έχει συναισθηματικές εντάσεις και, αντί να βλέπεις τα πράγματα πρακτικά, τα λύνεις τελικά με εμπάθεια και με κόντρα. Τουλάχιστον θα ασχοληθείς με τα χρήματα και τις ανάγκες σου.
 
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες και προσπαθείς να τις καλύψεις με έναν τρόπο περισσότερο πνευματικό από άλλες φορές. Μάλλον θα θέλεις να συγχωρήσεις και να αφήσεις πίσω σου αρκετά πράγματα που σε έχουν πονέσει. Αφού σου βγουν όμως στην επιφάνεια μετά θα τα πετάξεις. Μια συγγενική σχέση θα βελτιωθεί μετά από δικές σου κινήσεις. Ένα νομικό σου θέμα θα τελειώσει αλλά ίσως να πρέπει να δώσεις και κάποια χρήματα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να απομονώνεσαι από το άτομο που είστε μαζί. Αντίθετα κολλάς και έχεις έναν τρόπο αρκετά διαισθητικό να εισέρχεσαι μέσα στην ψυχή του/της. Γιατί αυτήν τη φορά με ό,τι κάνεις θα είσαι πολύ κοντά και θα δείξεις ότι κατανοείς και καταλαβαίνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν προσπαθήσεις με τρόπο μεθοδικό και ερευνητικό, θα έχεις αυτό που περιμένεις και μάλιστα θα καταφέρεις να αποσπάσεις ένα «ναι» από μια ομάδα ή και από μεμονωμένα άτομα. Αυτό το «ναι» θα σου φέρει χρήματα.
astrology.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.