, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένα βήμα πριν τον θάνατο η Σερ;

ser
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας των προβλημάτων με την υγεία της και τις κακές σχέσεις με την οικογένειά της φέρεται η Σερ, με δημοσίευμα να υποστηρίζει πως έχει παραιτηθεί από την ζωή και είναι ένα βήμα πριν πεθάνει!
«Η Σερ Πεθαίνει!», είναι ο τίτλος του άρθρου του «National Enquirer», σύμφωνα με το οποίο η ταλαντούχα και καταξιωμένη τραγουδίστρια «παλεύει» με την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Σερ,  λόγω της σπάνιας νόσου στα νεφρά της, την Epstein – Barr, που της προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακά προβλήματα, δίνει αγώνα να παραμείνει στη ζωή. Παράλληλα, λόγω των προβλημάτων με την υγεία της, η 68χρονη σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της, ενώσυγκρούστηκε με τον γιο της, Ελάια, τον οποίο και έδιωξε από την βίλα της, μαζί με την σύζυγό του.
«Είναι σχεδόν 70 χρονών και κουράστηκε να δίνει μάχες για όλους, για την οικογένειά της, για τους γείτονές της. Είναι απίστευτα στεναχωρεμένη», λέει πηγή στο περιοδικό, που επικαλείται φιλικά πρόσωπα της Σερ και υποστηρίζει πως αργοπεθαίνει, καθώς «η κατάθλιψη της έχει στερήσει τη θέληση για τη ζωή και πως ζει τις τελευταίες τραγικές μέρες της».
Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, πάντως, διαψεύδει όσα γράφονται. «Έχει καλή διάθεση και ισορροπημένη ψυχική υγεία, ενώ σχεδιάζει να κάνει νέα περιοδεία», είπε στο «Gossip Cop», προσθέτοντας πως αυτές τις μέρες η Σερ βρίσκεται στη Βραζιλία, για να παραλάβει βραβείο για την συνολική προσφορά της στη μουσική.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.