, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

zodia
Κριός   Σχέσεις – Έρωτας: Μία πραγματικά ευνοϊκή μέρα για τις κοινωνικές σας επαφές και όχι μόνο. Προς το μεσημέρι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε το άλλο σας μισό … για εκείνους που ήταν μόνοι μέχρι τώρα. Όπως και να έχει, μέχρι το βράδυ θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και να περάσετε όμορφα. Καριέρα – Εργασία: Πολύ πιθανόν να έχετε μία σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στο να αναδείξετε μία εργασία σας και να προωθήσει τα ταλέντα σας. Οικονομικά: Μία καλή εξέλιξη που αφορά τα οικονομικά σας, ή αυτά του συντρόφου, σας δίνει κουράγιοΥγεία:Πολλές ώρες δουλειάς χωρίς να ξεκουράζεστε δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Ταύρος   Σχέσεις- Έρωτας: Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σαμποτάρουν μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση. Κάποια θέματα με συγγενείς θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Καριέρα – Εργασία: Η μέρα αυτή σας βοηθά να έχετε απίθανες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Μία ιδέα και ένα όραμα που είχατε εδώ και πολύ καιρό, σήμερα αποκτά ζωή. Ένα τηλέφωνο που θα λάβετε θα σας γεμίσει χαρά λόγο πολύτιμων πληροφοριών για την επαγγελματική σας πορεία. Οικονομικά: Λίγο υπομονή ακόμα θα πρέπει να κάνετε, ώστε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες που έχετε. Υγεία: Πολύ πιθανόν μια αγωγή γιατρού να εξαφανίσει τα προβλήματα που έχετε στην κοιλιακή χώρα.
Δίδυμοι   Σχέσεις – Έρωτας: Κάποια πράγματα σήμερα είναι πιο ήρεμα. Πολύ πιθανόν να νοιώσετε την αποδοχή και την αγάπη από ανθρώπους που ξανασυναντήσατε και που για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Το βράδυ πολύ πιθανόν να νοιώσετε μεγάλη χαρά από κάποιο τυχαίο γεγονός. Καριέρα- Εργασία: Η υπομονή και η μεθοδικότητα που έχετε, θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την καλή εικόνα στον χώρο που εργάζεστε. Οικονομικά: Σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να προγραμματίσετε ίσως κάποια μετακίνηση που θα σας αποφέρει εκτός από διασκέδαση και οικονομικά οφέλη.Υγεία: Νοιώθετε καλά ..και είστε !!!
Καρκίνος   Σχέσεις – Έρωτας: Κάποια θέματα, αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς θα σας έρθουν. Η συναισθηματική σας ζωή κάνει αναταράξεις το τελευταίο διάστημα και ίσως να πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Καριέρα- Εργασία:  Φροντίστε το τριήμερο αυτό να πάρετε δυνάμεις και να δείτε πιο πλατιά το θέμα της εργασίας σας. Θα μπορέσετε σήμερα να μιλήσετε με άνθρωπο που κατέχει τα θέματα που σας απασχολούν. Οικονομικά: Μία μέρα υπέρ καταναλωτισμού σε απλά πράγματα που σας δίνουν χαρά. Φροντίστε να μαζεύετε λίγο τις ανάγκες σας, γιατί μάλλον έχετε φτάσει στο άλλο άκρο… αυτό της σπατάλης. Υγεία: Ένα κρύωμα από απροσεξία.
Λέων   Σχέσεις – Έρωτας: Η μέρα μιλά για έρωτα!!! Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει την χαρά που θα πάρετε μέσα από την προσωπική σας ζωή. Και εννοώ την ζήλια των γύρω σας που ο όρος φιλία δεν τους ταιριάζει. Καριέρα – Επάγγελμα: Πολλά πράγματα πρέπει να μπουν σε μία σειρά και ο μόνος τρόπος αυτή την στιγμή, είναι η συζήτηση. Μην δίνετε τα περιθώρια στους άλλους να πιστέψουν ότι έχουν την δύναμη να σας υποτάξουν. Προχωρήστε με δύναμη. Οικονομικά: Κάποια θέματα οικονομικής φύσης θέλουν πολύ προσπάθεια ώστε να τα φέρετε στο σωστό αποτέλεσμα. Οι συζητήσεις είναι το πρώτο βήμα. Υγεία: Προσοχή στα κάτω άκρα.
Διαβάστε περισσότερα: verysorry.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.