, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη

Εμπορία Κοκαϊνης Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου
Για διακίνηση κοκαΐνης συνελήφθη ένας 44χρονος στη Θεσσαλονίκη, μέσα από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και την συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 18-4-2015, εντοπίστηκε ο 44χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 μικροδέματα κοκαΐνης βάρους 11,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Σε έρευνα που έγινε σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό του οχήματος, άλλα 7 μικροδέματα κοκαΐνης βάρους 7,8 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο απόκρυψης και μεταφοράς ναρκωτικών.
Εντοπίστηκαν ακόμα 77 μικροδέματα κοκαΐνης βάρους 83,4 γραμμαρίων που απέκρυπτε σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε, καθώς και 112 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επίσης μέσα στην οικία του εντοπίστηκε ένα πιστόλι κρότου των 8 χιλιοστών με γεμιστήρα και 18 φυσίγγια, καθώς και ένας ηλεκτρονικός εκκενωτής (tazer).
Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.