, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Στηρίζει Κοντονή ο ΠΑΟΚ αλλά…

kontonisΣτηρίζει τον υφυπουργό Αθλητισμού και τις πρωτοβουλίες του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά είναι κατά του ενδεχόμενου Grexit το οποίο όπως τονίζει δεν είναι απόφαση Κοντονή αλλά το δημιουργεί το ίδιο το ποδόσφαιρο
Την επίσημη θέση του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε σε συνάντησή του με εκπροσώπους του Τύπου ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς στέκονται στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή και στις πρωτοβουλίες του, ενώ σε ό,τι αφορά πιθανό αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, ξεκαθάρισε πως εφόσον αυτό συμβεί η ευθύνη θα βαραίνει άλλους και κυρίως την Ομοσπονδία.
Παράλληλα, πρόσθεσε πως λύση στα προβλήματα μπορεί να υπάρξει μόνο με δραστηριοποίηση των διεθνών ομοσπονδιών και την παρέμβαση της Πολιτείας.
«Παρακολουθούμε κάποιες ύποπτα αργές διαδικασίες αλλά και έναν συνασπισμό δυνάμεων που κινδυνολογούν. Το να ξυπνήσεις ωστόσο έναν κοιμώμενο γίγαντα, ίσως απαιτεί και πυροτεχνήματα γι αυτό και είμαστε με τον υπουργό στις πρωτοβουλίες που παίρνει», δήλωσε αρχικά ο κ. Κυριάκος και στη συνέχεια μίλησε για:
Για την κατάσταση σήμερα και τον κίνδυνο Grexit: «Το Grexit δεν το δημιουργεί κανένας υφυπουργός. Το δημιουργεί μόνο του το ελληνικό ποδόσφαιρο με την διάβρωση που έχει υποστεί. Μην ξεχνάμε ότι η Εθνική διαλύθηκε μέσα σε έξι μήνες και ο πρωταθλητής Ελλάδος κινδυνεύει να παίζει προκριματικά από τη μεθεπόμενη σεζόν. Το ποδόσφαιρό μας είναι σε ελεύθερη πτώση και υπάρχουν αιτίες γι αυτό. Το Grexit είχε δρομολογηθεί από καιρό με υπεύθυνη πιθανότατα την ομοσπονδία. Αυτά είναι όλα υπό διερεύνηση. Το σενάριο του Grexit είναι απευκταίο, όχι μόνο λόγω των οικονομικών επιπτώσεων. Από εκεί και πέρα, πριν φτάσουμε να συζητάμε τι θα προκύψει από ένα τέτοιο σενάριο θα πρέπει να πιέσουμε την κατάσταση ώστε αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση να ενεργοποιηθούν και να μην αφήσουν τον υπουργό να φτάσει σε αυτό το σημείο. Το να βάλουμε έναν άνθρωπο που δείχνει παρεμβατικότητα στην απέναντι γωνία και να τον πετροβολούμε χωρίς να βλέπουμε διάθεση προτάσεων και συμβιβασμού, το μόνο που θα πετύχουμε είναι να αυξηθούν οι άδειες καρέκλες στα γήπεδα.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.