, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα -Πέρασε καλύτερα στο ξενοδοχείο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / AP
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / AP
Απάντηση στο δημοσίευμα του Reuters για την πλήρη απομόνωσή του από τους Ευρωπαίους ομολόγους του δίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.
Οπως αναφέρουν έχουν δύο επισημάνσεις για το δημοσίευμα που κάνει λόγο για αδιαφορία των υπουργών της ευρωζώνης προς τον Γιάνη Βαρουφάκη πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του Eurogroup στη Λετονία, την επιλογή του κ. Βαρουφάκη να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους το βράδυ της Παρασκευής στο δείπνο μετά το Eurogroup και να μείνει στο ξενοδοχείο, αλλά και στη φράση αξιωματούχου στο διεθνές πρακτορείο «Δεν ήρθε καν στο δείπνο να εκπροσωπήσει τη χώρα του».
Η πρώτη επισήμανση αφορά στο ότι την Πέμπτη στο επίσημο δείπνο, «ο κ. Βαρουφάκης πήγε κανονικά και εκπροσώπησε τη χώρα».
Η δεύτερη επισήμανση αναφέρει τα εξής: «Οσον αφορά στο χθεσινό δείπνο (σ.σ. της Παρασκευής) επειδή ο κ,. Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα προτίμησε την παρέα φίλων και συνεργατών του και πέρασε πολύ καλύτερα».
iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.