, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δείτε το πρωτοσέλιδο με την… "κρυφή" κόρη της Diana! (ΦΩΤΟ)

diana-kidsΚρυφή κόρη είχαν ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως αναφέρει δημοσίευμά του αμερικάνικου σκανδαλοθηρικού περιοδικού Globe.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μια 33χρονη γυναίκα, τη Σάρα που ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ και γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα, πριν από τον Ουίλιαμ και τον Χάρι. Δηλαδή, φέρεται πως… ένοχος για τη γέννησή της ήταν ο γυναικολόγος της Νταϊάνας που την είχε υποβάλει σε τεστ γονιμότητας στα 19 της πριν τον γάμο της, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση. Ο «αδίστακτος γιατρός» κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνα και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του μελλοντικού της συζύγου τα εμφύτευσε στη δική του σύζυγο!
Όπως ισχυρίζεται η ίδια έχει συναντηθεί κάτω από απόλυτη μυστικότητα με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.
Τα βρετανικά μέσα εξέφρασαν την επιφύλαξή τους για το δημοσίευμα του Globe καθώς όπως τονίζουν το ίδιο περιοδικό το 2012 είχε κάνει πρωτοσέλιδο τον «θάνατο» της βασίλισσας Ελισάβετ και την αναρρίχηση της συζύγου του Καρόλου, Καμίλας, στον θρόνο.
diana
paraskhnio.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.