, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θρίλερ με την εξαφάνιση 4χρονης: Σε αντιφάσεις πέφτει η μητέρα της

Resizer (1)Amber Alert για την εξαφάνιση της 4χρονης Ani Borisova στις 21/4 από το κέντρο της Αθήνας εξέδωσε το Σάββατο το «Χαμόγελο του παιδιού».Όπως αναφέρεται σε αυτό, ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της, καθώς η ζωή της διατρέχει κίνδυνο, ενώ καλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 11 600.
Η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Μία, προβληματίζει τους αστυνομικούς καθώς προκαλεί διάφορα ερωτήματα. Συγκεκριμένα αυτό που τους προβληματίζει είναι ότι ενώ η μητέρα κατήγγειλε την εξαφάνιση της μικρής, έπεσε σε ορισμένες αντιφάσεις.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η μητέρα στους αστυνομικούς, επειδή έπρεπε να πάει για κάποιες μέρες στη Βουλγαρία, άφησε την μικρή σε μία συμπατριώτισσά της την οποία μάλιστα γνώριζε ελάχιστα. Μόνο το μικρό της όνομα ήξερε και έδωσε στις αρχές.
Όπως στη συνέχεια ισχυρίστηκε η μητέρα της 4χρονης, η συμπατριώτισσά της, της είπε μόλις γύρισε από τη Βουλγαρία, ότι είχε πάει με την μικρή σε ένα πάρκο στο κέντρο της Αθήνας όπου ξέφυγε της προσοχής της και στην συνέχεια δεν κατάφερε να την εντοπίσει.
Τότε η μητέρα έκανε καταγγελία στην αστυνομία.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», Κ. Γιαννόπουλος, «δεν διαπιστώθηκε αν υπάρχει φίλη, οι διευθύνσεις που είπε δεν επιβεβαιώθηκαν, στο ξενοδοχείο στο οποίο υποτίθεται ότι πήγε, δεν υπήρχε, αλλά και ο χρόνος που ήρθε από την Βουλγαρία δεν ήταν ο σωστός. Με λίγα λόγια όλο το θέμα αυτό είναι χύμα.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.