, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην Ευελπίδων οι γονείς της 4χρονης Άννυ

annu
Στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο 27χρονος Βούλγαρος και η 25χρονη Βουλγάρα, γονείς της 4χρονης Άννυ που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, καθώς και ο 70χρονος που τους φιλοξενούσε στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις τους οδηγούνται με την αυτόφωρη διαδικασία στην Ευελπίδων για τα χάπια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 70χρονου και τα οποία ανήκουν στον 27χρονο Βούλγαρο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τους παραπέμπουν στην δικαιοσύνη και για ψευδορκία στην υπόθεση μυστήριο της εξαφάνισης του κοριτσιού.
Να υπενθυμίσουμε πως αρχικά, η μητέρα της εξαφανισμένης Άννυ σε δηλώσεις ανέφερε πως είχε εμπιστευτεί σε μια γνωστή της το παιδί, για να πάει για κάποιες δουλειές στη Σόφια και όταν επέστρεψε, το παιδί και η γνωστή της είχαν εξαφανιστεί.
Στη συνέχεια ο πατέρας της μικρής Άννυ, είπε πως εκείνος είχε το παιδί και έφυγε την ώρα που κοιμόταν, καθώς ξέχασε να κλειδώσει την εξώπορτα του διαμερίσματος στο υπόγειο πολυκατοικίας.
Έπειτα ο 27χρονος άλλαξε πάλι την κατάθεση και ενημέρωσε τους Αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων πως είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του, η οποία το πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το έχασε.
Να θυμίσουμε πως την Τρίτη οι τρεις τους οδηγηθήκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να εξεταστούν για την υπόθεση της εξαφάνισης, στην οποία διαρκώς ο 27χρονος και η 25χρονη άλλαζαν τις ιστορίες τους και έπεφταν σε αντιφάσεις.
Τελικά η αστυνομία δεν κατάφερε να συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό της μικρής Άννυ και η αγωνία για την ζωή του παιδιού συνεχίζεται.
Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.