, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξιχνιάστηκε κλοπή… μεγάλου χρηματικού ποσού

silipsiΕξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδευμένες και συστηματικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από 73χρονο ημεδαπό στην Αλεξάνδρεια.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα χθες (04-05-2015) το μεσημέρι στην Αλεξάνδρεια, ο 26χρονος πλησίασε τον 73χρονο και του αφαίρεσε αιφνιδιαστικά μία σακούλα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο ο 73χρονος είχε κάνει  ανάληψη λίγο νωρίτερα, από υποκατάστημα Τράπεζας της περιοχής.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που τον ανέμενε ο άγνωστος συνεργός του και διέφυγαν.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων, εντοπίστηκε ο 26χρονος χθες (04-05-2015) το απόγευμα στην Βέροια, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την αναζήτηση του συνεργού του, καθώς  και για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.