, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προκλητικός ο παιδοκτόνος από τη φυλακή:Την Αννυ δεν την σκότωσε κανένας

anny-paidoktonos-708Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο παιδοκτόνος που σκότωσε και εξαφάνισε με φρικιαστικό τρόπο την 4χρονη Αννυ.
Ο 27χρονος Σάββας Μπακαρτζίεφ σε τηλεφωνική του συνέντευξη μέσα από το κελί της φυλακής δήλωσε στον σταθμό Alpha πως είναι αθώος και πως πρέπει να βρεθεί ο φίλος του ο Νίκι για να μαθευτούν όλα.
Απαντώντας λακωνικά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, αναφέρει πως νιώθει ασφαλής σε σχέση με τη συμπεριφορά των συγκρατούμενών του.
«Είσαι αθώος;» τον ρωτά ο δημοσιογράφος Κώστας Σαρικάς, για να πάρει τη μονολεκτική απάντηση «ναι», ενώ όταν ερωτάται για το πώς θα το αποδείξει αναφέρει ότι «όταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα». Οταν του επισημαίνεται πως ο φίλος του, Νίκι, υποστηρίζει ότι εκείνος σκότωσε την κόρη του, ο Σάββας επαναλαμβάνει: «Οταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα. Από το τηλέφωνο ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτά που λένε είναι μ@λ@κί@ς!».
Οσο για το ποιος σκότωσε την Αννυ, η απάντησή του είναι αφοπλιστική, ακόμα και εξοργιστική: «Κανείς». Και μάλιστα επανέλαβε τη φράση: «Αυτά που λένε είναι μ@λ@κί@ς».
Σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί το σώμα της μικρής Άννυς, ο 27χρονος απαντά: «Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, πρέπει να βρεθεί ο Νικολάι». Από αυτή την απάντηση ο δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί και αν ο φίλος του ο Νικολάι το έκανε. «Δεν το έκανε αυτός, αλλά κι αυτός έχει μεγάλο…. (σ.σ.: φταίξιμο)» απάντησε ο Σάββας.
Οσο για το αν είναι καλά στη φυλακή, απάντησε θετικά. Στην ερώτηση για το αν τον έχουν ενοχλήσει οι συγκρατούμενοί του απάντησε πως δεν τον έχει πειράξει κανείς.
iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.