, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νεαρός εκβίαζε αγρότη στη Θεσσαλονίκη και του «άρπαξε» μέχρι και…..

εκβιασμος
Με τη χρήση σωματικής βίας και υπό την απειλή ότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα, ένας 29χρονος εκβίαζε έναν 57χρονο αγρότη, καταφέρνοντας να του αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 25.000 ευρώ!
Η… περίεργη υπόθεση εκβιασμού εξιχνιάστηκε έπειτα από τη μεθοδική έρευνα, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο 57χρονος αγρότης προχώρησε σε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ο νεαρός άντρας φέρεται να τον εκβίαζε από τον Οκτώβριο του 2014 έως τα μέσα Απριλίου 2015. Μάλιστα ο ίδιος μεταχειριζόταν σωματική βία και απειλές κατά της ζωής του παθόντα. Τμηματικά απέσπασε χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις 26.000 ευρώ, ενώ εξακολούθησε να απαιτεί εκβιαστικά, το επιπλέον ποσό των 1.000 ευρώ.
Ο 29χρονος συνελήφθη χθες επ’αυτοφώφω και ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ενώ σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.