, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σκόρπισαν την στάχτη φιλάθλου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

toumpa-paok-thema-kΤου Λευτέρη Ζαβλιάρη
Μια συγκινητική ιστορία έλαβε τέλος σήμερα στο γρασίδι του γηπέδου της Τούμπας, όπου οι τρεις κόρες και η σύζυγος του Ευθύμη Μπακάλη από το Σικάγο σκόρπισαν τη στάχτη του στην ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ.
Φανατικός οπαδός του Δικεφάλου, ο κ. Μπακάλης είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είναι η τελευταία του κατοικία το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Έτσι, αφού έφυγε για πάντα από τη ζωή το 2009, οι κόρες και η σύζυγος του αναζήτησαν τον τρόπο για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του.
Έξι χρόνια αργότερα, οι τρείς κόρες του, Κριστιάνα, Ντάνιελ, Αλεξάνδρα και η σύζυγος του Ντέιλ κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη και έκαναν πράξη αυτό που ζήτησε.
staxti-filathlos-toumpa1 staxti-filathlos-toumpa2
Η στάχτη του έπεσε πάνω στο γρασίδι του γηπέδου της Τούμπας, από τα χέρια του κολλητού του που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Το οξύμωρο είναι βέβαια πως ο παιδικός του φίλος είναι φίλαθλος του Άρη, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού ήταν η τελευταία επιθυμία του καλύτερου του φίλου.
Όπως είπαν οι κόρες και η σύζυγος του, ο Ευθύμης Μπακάλης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα του και να της φέρνει τύχη και παράλληλα… κακοτυχία στους αντιπάλους του Δικεφάλου.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.