, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ενταση στην ομιλία Τσίπρα (video)

Ενταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο άνοιγμα της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, δέχθηκε την έντονη αποδοκιμασία του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, όταν είπε ότι η επαναλειτουργία της ΕΡΤ αποτελεί συμβολικό ορόσημο και πως έπρεπε να είχε ανοίξει εδώ και καιρό.
Απαντώντας στις επικρίσεις που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες -και από την πρόεδρο της Βουλής- ο κ. Τσίπρας είπε ότι έχουμε καθυστερήσει, έχουμε όλοι υποχρέωση να σταματήσουμε να κωλυσιεργούμε, όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Ο κ. Καλφαγιάννης διακόπτοντάς τον είπε: «Ναι αλλά χωρίς τους εργαζόμενους».
Η παρέμβασή του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, όχι μόνο να μην κερδίσει τις… εντυπώσεις, αλλά να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την αίθουσα υπό γενική κατακραυγή. Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστους τους ισχυρισμούς του κ. Καλφαγιάννη, απαντώντας με νόημα πως η ΕΡΤ δεν επαναλειτουργεί για να βρουν κάποιοι τη δουλειά τους, αλλά προκειμένου ο ελληνικός λαός να έχει το αγαθό της δημόσιας τηλεόρασης, της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης, εξυπηρετώντας παράλληλα τον πλουραλισμό της…

Πηγή βίντεο: enikos iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.