, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οργή για την απόφαση της Γαλακτοκομικής Σχολής…

baggelis-giakoumakisΑγανάκτηση προκάλεσε η είδηση που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής 22 Μαΐου, για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Σε σύνδεση μέσω Skype με τα Γιάννενα, ο συνεργάτης της εκπομπής Βασίλης Σιώμος μετέφερε την εξής πληροφορία: Η νέα Διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά από συνεδρίαση των καθηγητών, προχώρησε σε μια απλή επίπληξη προς την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών που φέρονταν βίαια στον άτυχο Βαγγέλη.
Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή. Ο θείος του είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι η μητέρα του Βαγγέλη επικοινώνησε με τη Διευθύντρια της Σχολής όταν πληροφορήθηκε την απόφαση της συνεδρίασης. Σε σχετικές ερωτήσεις της, η Διευθύντρια της απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.
Σε ερώτηση της μητέρας πως συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που η προηγούμενη Διεύθυνση διώκεται για παράβαση καθήκοντος, εκείνη φέρεται να της είπε ότι «αυτοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.»
Ο συνεργάτης της εκπομπής στα Γιάννενα αναφέρθηκε στην είδηση που κυκλοφόρησε ότι ο Βαγγέλης δεν είχε διανυκτερεύσει στη Σχολή την παραμονή του θανάτου του. Η έρευνα του «Τούνελ» έδειξε ότι αυτός που διανυκτέρευσε εκτός Σχολής ήταν ο συγκάτοικος του και όχι ο Βαγγέλης.
Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη
Στο καυτό ερώτημα αν θα ασκηθούν νέες διώξεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα απαντήσει η δικαιοσύνη.
Την Τετάρτη 19 Μαΐου η Ασφάλεια Ιωαννίνων παρέδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της περιοχής την ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αφού ολοκλήρωσαν τον κύκλο των καταθέσεων, κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές συμφοιτητών του Βαγγέλη, που εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Από την ολοκληρωμένη εικόνα των ερευνών στον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος φοιτητής και την Ιατροδικαστική υπηρεσία Ιωαννίνων, «κλείδωσε» η εκδοχή της αυτοχειρίας.
 
anikolouli.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.