, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα – Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος

kairosΗλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια δυτικοί φτάνοντας στο Μυρτώο Πέλαγος σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Σαρωνικό τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι στα γύρω ορεινά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.
meteo.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.