, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι νέοι της ΔΗΜΑΡ θέλουν για αρχηγό τον Θεοχαρόπουλο!

theoxaropoulos
Νέα παρέμβαση ομάδας της Νεολαίας της ΔΗΜΑΡ υπέρ της επανεκκίνησης για ένα «προοδευτικό αριστερό κόμμα».
Συγκεκριμένα  χαρακτηριστικά αναφέρουν:
«Επιδιώκουμε την επανεκκίνηση με στόχο ένα προοδευτικό αριστερό κόμμα σύγχρονο στη δράση του, τολμηρό στις θέσεις και τις ιδέες του και ανανεωτικό στην πολιτική του.
Ανήκουμε σε μια γενιά που έχει ανάγκη και επιδιώκει λύσεις για το μέλλον της χώρας. Γεννηθήκαμε μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974. Επιδιώκουμε να αλλάξουμε τις παθογένειες που υπήρξαν και υπάρχουν στην χώρα. Να τελειώσουμε με το σύστημα των πελατειακών σχέσεων, να μπει ένα τέλος στις συντηρητικές πολιτικές και να σταματήσει ο λαϊκισμός από όπου και αν προέρχεται. Να πούμε αλήθειες χωρίς να μετράμε το πολιτικό και κομματικό κόστος.
Ανήκουμε σε μια γενιά που πλήττεται από την κρίση και έχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον. Πολλοί πήραν το δρόμο για το εξωτερικό, άλλοι ζουν με το καθημερινό άγχος της ανεργίας. Αρκετοί το παλεύουν, δημιουργούν, αγωνίζονται… Όλες και όλοι μαζί ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας.
Στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι απαραίτητη η εντολή για αλλαγή, εντολή για ανανέωση, εντολή για επανεκκίνηση, εντολή για το μέλλον και όχι για τη συντήρηση των ίδιων κατεστημένων δομών του παρελθόντος. Είναι η στιγμή που όλοι μας ήρθαμε αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις. Και σήμερα πρέπει να είμαστε παρούσες και παρόντες».
Οι διαδικασίες για εκλογή νέου αρχηγού στην ΔΗΜΑΡ κορυφώνονται και αυτό που τελικά θα μετρήσει είναι η απόφαση όλων να πάνε μπροστά χωρίς φθαρμένα υλικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεολαίοι του κόμματος στηρίζουν την επιλογή Θεοχαρόπουλου για την ηγεσία.

#Tags: ΔΗΜΑΡ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.