, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τα «καλλιστεία» ο ξενοδόχος που «θα το ξανασκεφτόταν» κι ο "θεσμός" των εφημερίδων

"ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ"
Γράφει ο Karfitsas
Τα «καλλιστεία» ήταν μια.. εκδήλωση σαν όλες τις άλλες λέει στο karfitsa.gr o Γενικός Διευθυντής του Grand Hotel μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από την οργάνωση του μη πιστοποιημένου διαγωνισμού ομορφιάς, αφού τέτοιος στην Ελλάδα διοργανώνεται μόνο από τον κ Πρεβελάκη.
Μιλώντας στο karfitsa.gr ισχυρίζεται πως «εάν το γνώριζε θα το… ξανασκεφτόταν»(να παραχωρήσει ή να μισθώσει το χώρο) Ο κ. Ζελελίδης μετά τη θύελλα αντιδράσεων (ύστερα από δυο ξενοδοχεία που “έδιωξαν” τα δήθεν καλλιστεία και τελικά έγιναν στο υπόγειο του ξενοδοχείου) “παραχώρησε τον χώρο” – όπως είπε απο μικροφώνου ο διοργανωτής – με τον πρώτο να ισχυρίζεται πως «παραχώρηση σημαίνει ενοικίαση».
Ο κ. Ζελελίδης, δηλώνει πως το συμφωνητικό θα δοθεί μόνο στις Εισαγγελικές Αρχές όταν αυτές το ζητήσουν (!!!) «Ο χώρος νοικιάστηκε. Το παραχωρήθηκε δεν σημαίνει ότι δόθηκε δωρεάν. Ο χώρος νοικιάστηκε. Δεν υπάρχει λόγος να σας πω πόσο παραχωρήθηκε. Η ουσία είναι ότι εμείς νοικιάσαμε το χώρο. Δεν έχουμε καμία σχέση με τη διοργάνωση. Όπως κάνουμε σε όλες τις εκδηλώσεις, έρχεται ο πελάτης, κάνουμε το συμφωνητικό, νοικιάζουμε το χώρο και κάνει ο πελάτης ό,τι θέλει» αναφέρει ο κ. Ζελελίδης.
«Το ξενοδοχείο θέλει δουλειά. Είναι ένας τζίρος που έγινε για μια εκδήλωση. Γιατί να χάνουμε δουλειές; Όλες τις δουλειές τις θέλει ένα ξενοδοχείο. Το ενοίκιο ήταν αρκετό» λέει.
Σε ερώτηση εάν γνώριζε ότι η εκδήλωση αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στο Hyatt από όπου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε, ο κ. Ζελελίδης τονίζει: «Δεν ξέρω πως λειτουργούν τα καλλιστεία. Για μένα είναι μια εκδήλωση όπως όλες οι άλλες. Μετά από αυτά ίσως το ξανασκεφτώ»
Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι των ιστορικών εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» το όνομα των οποίων χρησιμοποίησε ο διοργανωτής δηλώνουν… άγνοια! Δεν γνώριζαν για το γεγονός (όπου εστέφθη νικήτρια 14χρονη) όπως αναφέρει στην Karfitsa η νομική εκπρόσωπος των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» Βίκυ Σουλοπούλου.
Οι παραπάνω εφημερίδες σύμφωνα με δήλωση του διοργανωτή των «καλλιστείων» ήταν αυτές οι οποίες έφεραν την ευθύνη της διοργάνωσης πριν από 22 χρόνια και τώρα ο ίδιος… «αναβιώνει το θεσμό». «Δεν ξέρω αν έγιναν ή αν δεν έγιναν. Δεν είμαι του αντικειμένου» δήλωσε στο karfitsa.gr η κ. Σουλοπούλου και μας παρέπεμψε στον σύμβουλο οικονομικής ανάπτυξης του συγκροτήματος της «Μακεδονίας» και πρώην αντιδήμαρχο του δήμου Θεσσαλονίκης, Χασδάι Καπόν.  Από την πλευρά του κ. Καπόν τονίζει ότι δεν υπήρξε κάποια συμμετοχή των εφημερίδων στην διοργάνωση της περασμένης Παρασκευής και πως ο διοργανωτής αναφέρθηκε στις εφημερίδες από μόνος του…"ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ"

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.