, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με τον… "Κωνσταντή" βόλτα στον Θερμαϊκό! (ΦΩΤΟ)

konstantisΣήμερα, Σάββατο 30 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιο του “Κωνσταντή” στον Θερμαϊκό! Λόγω κάποιων διαδικαστικών θεμάτων θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι και τα επόμενα, σύμφωνα με το πλήρωμα, είναι προγραμματισμένα για τις 15:00, 17:00 και 19:00.
Όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία «Thessaloniki Waterways» ο “Κωνσταντής” αρχίζει το δρομολόγιό του από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κάνει στάση στον Λευκό Πύργο και έχει τελικό προορισμό το λιμάνι των Νέων Επιβατών.konstantis (4)Στο μεταξύ, το πλοίο Ε/Γ-Δ/Ρ Κωσταντής θα εκτελεί καθημερινά (5) δρομολόγια όλες τις ημέρες από και προς τους ανωτέρω προορισμούς. Από το Σάββατο 27 Ιουνίου θα καταπλεύσουν στην Θεσσαλονίκη το Ε/Γ- Δ/Ρ Θερμαϊκός Ι και το Ε/Γ –Δ/Ρ Άγιος Γεώργιος.
Από τις 03 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου τα (3) πλοία θα εκτελούν ανά ώρα δρομολόγια από τις 09.00 έως 21.00 όλες τις ήμερες του μήνα από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με στάσεις στον Λευκό Πύργο, την Καλαμαριά στην Περαία τους Νέους Επιβάτες και την Αγία Τριάδα.
thermaikos
konstantis (3)
konstantis (1)
Φωτογραφίες: facebook

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.