, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η «κουμπάρα» δεν ξέρει τίποτα για τον…γάμο!

 
 
image
Μπορεί ο Φώτης Σπύρου να ανακοίνωσε ότι η κουμπάρα στον πολυσυζητημένο γάμο που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων θα είναι η Μαρία Παπαπέτρος, ωστόσο η γνωστή ψυχοερευνήτρια – παραψυχολόγος, που ζει και εργάζεται στην Αμερική, το διέψευσε!
Μιλώντας στο TLIFE διαψεύδει τους ισχυρισμούς του, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είναι φίλοι και έχουν γνωριστεί πριν από περίπου 15 χρόνια σε κάποια εκδήλωση.
“Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Μου φάνηκε συμπαθέσταστος -και μου είναι ακόμα- αλλά δεν είχαμε άλλη επαφή μετά από αυτά τα 15 χρόνια. Ούτε έτυχε να τον δω στο θέατρο, ούτε τίποτα. Δεν είμαστε φίλοι, γνωστοί είμαστε. Τώρα τελευταία με είχε κάνει και φίλη στο facebook. Λοιπόν, μου έστειλε ένα inbox, στα καλά καθούμενα, χωρίς να με ρωτήσει “τι κάνεις;” και τα λοιπά”, περιγράφει στο TLIFE η ίδια.
Στο μήνυμα αυτό της έγραφε: “Έρχομαι στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβρη. Θα με… παντρέψεις;”
“Επειδή πολλοί καλλιτέχνες έρχονται από την Ελλάδα και μου ζητάνε να τους βοηθήσω με τις επαφές που έχω εδώ, όταν μου έστειλε αυτό το μήνυμα εγώ κατάλαβα ότι μου ζητούσε κάποια νύφη να τον παντρέψω. Δεν ήξερα του παιδιού τις προτιμήσεις, δεν είμαστε φίλοι για να ξέρω”, μας λέει η Μαρία Παπαπέτρος.
Και συνεχίζει: “Εγώ νόμιζα ότι είναι άλλος ένας που θέλει να του βρω νύφη και θέλει να μείνει εδώ στη Νέα Υόρκη. Δεν του απάντησα γιατί λέω, πλάκα μου κάνει ο άνθρωπος”.
Δεν έχει μιλήσει μαζί του ούτε μετά τη γνωστοποίηση της είδησης. Στην αρχή και η ίδια γέλασε ακούγοντάς το γιατί θεώρησε ότι κάνει πλάκα αλλά, όπως διαπίστωσε, συνεχίζει να το δηλώνει δημοσίως.
“Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή τύχη στο γάμο του αλλά εγώ κουμπάρα δεν γίνομαι. Δεν είναι μόνο ότι αρνούμαι, αλλά δεν κατάλαβα ότι με ρώτησε κιόλας”, μας λέει κλείνοντας.
Στο μεταξύ, καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα μπιπ» ήταν ο Φώτης Σπύρουο οποίος σχολίασε σχετικά με τον γάμο του “Δεν προτρέπω κανέναν να είναι γκέι. Πονάς πολύ, υποφέρεις πολύ” σχολίασε ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Το Πρωινό”:

Πηγή:tlife.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.