, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ιδρύθηκε νέο κόμμα!

kalpes1-630x400-thumb-large
Τη δημιουργία του δικού τους κόμματος, έτοιμου να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών όταν θα γίνουν εκλογές ανακοίνωσαν οι Δανειολήπτες της χώρας.
Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής: 
Περισσότερα από 15 δις είναι τα ποσά των κόκκινων στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα, ενώ οι δανειολήπτες που χάνουν τις περιουσίες τους έχουν ξεπεράσει τους 500.000.
Η βραδυφλεγής βόμβα των κόκκινων δανείων απειλεί να τινάξει στον αέρα όλη τη χώρα. Αντί για λύσεις οι πολιτικοί δίνουν υποσχέσεις υπεκφεύγοντας ή ακολουθώντας τις επιταγές των δανειστών μας.
Σ αυτή την περίοδο σκληρής μνημονιακής λιτότητας, όπου οι πολίτες χάνουν καθημερινά τα δικαιώματά τους ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΨΩΝΕΙ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.
Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη για ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στο πρόβλημα εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών. Για ν αντιμετωπίσουμε τη μέγγενη των ΤΡΑΠΕΖΩΝ όχι χαλαρώνοντάς την αλλά αποτινάζοντας από πάνω μας το ΖΥΓΟ.
Ένωσε τη ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε την περιουσία μας , αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ: ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ.  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
Κ.ΕΛ.ΔΑ
Η Αρχή έγινε από τη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.