, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

7 μοναδικά tips για τα… μάτια σου μόνο!

makeupΠροσπάθησε να κάνεις το ελάττωμά σου, προτέρημα! Στην πραγματικότητα, τα μικρά μάτια δεν είναι ελάττωμα, αλλά όταν είναι υπερβολικά μικρά, η αλήθεια είναι πως δεν φαίνονται όμορφα. Μπορείς να ακολουθήσεις συγκεκριμένες συμβουλές για να κάνεις τα ματάκια σου, ματάρες!
1. Φρόντισε το σχήμα των φρυδιών σου
Δώσε ένα καλοσχηματισμένο σχήμα στα φρύδια σου, προς θεού μην τα βγάλεις πολύ γιατί θα φαίνονται πολύ μικρά τα μάτια σου και χτένισέ τα προς τα επάνω με το ειδικό βουρτσάκι. Εάν δεν έχεις « γεμάτο» φρύδι, αγόρασε ένα μολύβι φρυδιών που θα τονίσει το βλέμμα σου και θα τονίσει τα κενά ανάμεσα στις τρίχες.
2. Μην τσιγκουνευτείς τη μάσκαρα
Δύο τρεις στρώσεις μάσκαρα τουλάχιστον κοπελιά! Δώσε βάση και στον όγκο και στο μήκος, καθώς αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, είναι που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται πολύ πιο μεγάλα! Μάθε πώς μπορείς να φορέσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες!
3. Προτίμησε απαλά χρώματα
Προτίμησε απαλά και ανοιχτόχρωμα χρώματα καθώς κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα. Όσο για τα σκούρα χρώματα, επίλεξέ τα μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, τραβηγμένες πιο έξω, για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα. Δες εδώ πως θα κάνεις και τα χείλια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!
4. Άπλωσε λευκό μολύβι
Το λευκό μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου «ανοίγει» το βλέμμα, κάνει τα μάτια πιο φωτεινά και φαίνονται πιο μεγάλα. Δες εδώ tips ομορφιάς για όσες βαριούνται την προετοιμασία αλλά λατρεύουν το αποτέλεσμα!
5. Κρύψε τους μαύρους κύκλους
Ένα concealer αρκεί για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και να κάνετε το βλέμμα σας να φαίνεται πιο ξεκούραστο! Να θυμάστε, ότι οι μαύροι κύκλοι «τραβούν» την προσοχή των γύρω σας και φέρνουν σε δεύτερη μοίρα την επιβλητική ματιά σας.
6. Μείωσε το πρήξιμο στα μάτια
Πριν το μακιγιάζ, για καλύτερα αποτελέσματα, καθώς, η πρησμένη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, τα κάνει να φαίνονται πιο μικρά. Για να μειώσεις το πρήξιμο στα μάτια, βοηθάει ο ύπνος και το κρύο νερό στο πρόσωπο.
7. Πρόσεχε με το eyeliner
Πες μου πώς βάζεις το eyeliner, να σου πω τί τύπος γυναίκας είσαι! Εάν χρησιμοποιήσεις λάθος το μαύρο eyeliner, τα μάτια σου θα «μετατραπούν» σε κουμπότρυπες! Κάνε την αρχή από την εσωτερική γωνία των ματιών και τράβηξε μια γραμμή προς τα έξω. Να προτιμάς τις λεπτές γραμμές, αφού οι παχιές μπορούν να φέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.
y-olo.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.