, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εταιρία έδωσε μισθούς… στο χέρι!

xalkiadakis
Με δύο κινήσεις που έκανε η εταιρία σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης» σκόρπισε χαμόγελα σε υπαλλήλους αλλά και πολίτες.
Η πρώτη ήταν η απόφαση της εταιρίας να πληρώσει με μετρητά όλους τους υπαλλήλους της ενώ την ίδια ώρα επιτρέπει στο καταναλωτικό κοινό να κάνει όλες τις αγορές τους με χρεωστικές αλλά και πιστωτικές κάρτες.
Πληρωμή με μετρητά
Την ώρα που οι ουρές στα ΑΤΜ και τις τράπεζες ολοένα και αυξάνονται και στην Κρήτη με τους ανθρώπους να περιμένουν ώρες ολόκληρες για να σηκώσουν 60 ή και – πολλές φορές – 50 ευρώ, η εταιρία «Χαλκιαδάκης» αποφάσισε να μην πληρώσει μέσω τραπέζης – όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια – τους υπαλλήλους της αλλά να τους πληρώνει με μετρητά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία “Χαλκιαδάκης Α.Ε.”, αποφάσισε να καταβάλει νωρίτερα το επίδομα αδείας στους 1.028 εργαζόμενους και μάλιστα να τους πληρώσει με… μετρητά. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ίδιο θα πράξει η εταιρία και για τη μισθοδοσία των εργαζομένων την επόμενη βδομάδα αν συνεχιστεί η τραπεζική αργία.
Δεκτές οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι κλείνουν οι τράπεζες κι ότι υπάρχει capital controls οι περισσότερες εταιρίες της Ελλάδος και της Κρήτης από σούπερ μάρκετ έως και βενζινάδικα δεν κάνουν δεκτές τις αγορές με πιστωτικές ή και χρεωστικές κάρτες.
Εξαίρεση σε όλο το παραπάνω απότελεί η εταιρία σούπερ-μάρκετ «Χαλκιαδάκης» καθώς από την πρώτη στιγμή αποφάσισε ότι δέχεται και πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για τις αγορές των καταναλωτών και μάλιστα χωρίς το όριο των 60 ευρώ.

#Tags: Κρήτη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.