, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

H "προδοσία", ο "χρηματισμός", τα 5 εκ. ευρώ και το… προαποφασισμένο δημοψήφισμα!

ksoulidou
του Βαγγέλη Στολάκη
Το… σενάριο του «χρηματισμού» των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οι οποίοι  σήμερα άλλαξαν την στάση τους απέναντι στο δημοψήφισμα  επαναφέρουν στελέχη του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες της διαγραφής του βουλευτή Κώστα Δαμοβολίτη αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες. Μάλιστα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν από τους βουλευτές, οι οποίοι στη συνεδρίαση της ΚΟ είχαν εκφράσει τη συμφωνία τους στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, να παραδώσουν την έδρα τους. Η κ. Ξουλίδου ξεκαθαρίζει πως το κόμμα της γνώριζε για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος από την περασμένη Παρασκευή, πριν συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο που το αποφάσισε και οδήγησε στο διάγγελμα του πρωθυπουργού.π
«Περιμένω την επόμενη κίνηση του Προέδρου. Όλοι θα κριθούν από τις δηλώσεις τους. Από τη στιγμή που προηγήθηκε η ΚΟ και υπήρχε ομόφωνη απόφαση για στήριξη στο δημοψήφισμα, ο,τιδήποτε γίνεται εκτός γραμμής της ΚΟ και χωρίς ενημέρωση στον Πρόεδρο και τους συναδέλφους θεωρώ ότι είναι προδοσία. Είναι προδοσία στην εντιμότητα που πρέπει να επιδεικνύουν οι συνάδελφοι μεταξύ τους» σχολιάζει η Σταυρούλα Ξουλίδου, βουλευτής των ΑΝΕΛ από τη Β’ Θεσσαλονίκης.
Η ίδια συμπληρώνει πως: «Δεν γίνεται εγώ που είμαι συνάδελφός τους να το μαθαίνω από την τηλεόραση».
Η κ. Ξουλίδου ξεκαθαρίζει ότι η ίδια δεν προτίθεται να αλλάξει τη στάση της. «Νομίζω ότι το δημοσίευμα της προχτεσινής Kontra στις 30 Ιουνίου πολλά λέει για αποστασία, που μιλάει ότι προσφέρουν πέντε εκατομμύρια ευρώ το κεφάλι. Επανερχόμαστε σε Ιουλιανά του ’65. Βάσει των προηγούμενων ενεργειών που είχαν γίνει προς το πρόσωπό μου δεν αποκλείω πλέον τίποτα. Είμαι πολύ επιφυλακτική. Το βάζω για προβληματισμό. Για να διαρρέουν τέτοια δημοσιεύματα σημαίνει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» καταλήγει.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.