, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Θεσσαλονίκη έστειλε βροντερό μήνυμα του "ΝΑΙ"(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

nai (1)
Περισσότερα από 6.000 πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να διαδηλώσουν υπέρ του “ΝΑΙ”, στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Μεταξύ αυτών οι βουλετές Β. Κικίλιας, Στ. Καλαφάτης, Κ. Μάρκου, Κ. Γιουλέκας, Σ. Αναστασιάδης, Ε. Ράπτη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λ. Κυρίζογλου, οι πρυτάνεις του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ Περικλής Μήτκας και Αχιλλέας Ζαπράνης, οι πρόεδροι παραγωγικών φορέων της πόλης, καθώς και κοινωνικών φορέων.
Λάζαρος Κυρίζογλου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Ζαπράνης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Γιάννης Μπουτάρης εξαπέλυσαν ιδιαίτερα αιχμηρούς λόγους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ζητώντας ο καθένας με τη σειρά του την παραμονή στην Ευρώπη, τη στήριξη του “ΝΑΙ” και την εθνική ενότητα την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος.
Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από την επιτροπή υποστήριξης του “ΝΑΙ”, η οποία αποτελείται από προσωπικότητες αυτοδιοικητικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων της Θεσσαλονίκης.
nai

nai (3)

nai (3)
nai (4)
nai (3)
nai (1)
nai (2)
nai (8)
nai (7)
nai (6)
nai (4)
nai (2)
Λευτέρης Ζαβλιάρης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.