, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Πρέπει να διασφαλιστούν κεκτημένα χρόνων"

ΝΑΙ
O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος εκπροσωπεί εταιρείες Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Επικοινωνιών στην Βόρεια Ελλάδα. Εδώ και 20 χρόνια στηρίζει εμπράκτως την ελληνική οικονομία και παρέχει μέσω των μελών του θέσεις εργασίας σε εκατοντάδες οικογένειες.
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΒΕ αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου για το μέλλον της χώρας αισθάνεται την επιτακτική ανάγκη να τοποθετηθεί για το κρίσιμο εθνικό ζήτημα: Κρίνουμε ότι η χώρα μας έχει μοναδικό ρόλο και χώρο μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και μόνο μέσα σε αυτή μπορεί να υπάρχει προοπτική ανάπτυξης για τα μέλη μας αλλά και το σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας . Τούτη την ώρα η χώρα έχει όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη για νηφάλια σκέψη, καθαρές επιλογές και ευρωπαϊκό προσανατολισμό έτσι ώστε να διασφαλιστούν κεκτημένα χρόνων που με αγώνες και πολύ κόπο αποκτήθηκαν.
Για το λόγο αυτό λέμε ΝΑΙ στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, λέμε ΝΑΙ στην άμεση εφαρμογή μιας συμφωνίας με τους θεσμούς και τους εταίρους, λέμε ΝΑΙ στο Ευρώ και λέμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 με μοναδικό γνώμονα το καλό της πατρίδας μας. Η ελληνική οικονομία και κοινωνία δεν έχουν καμία τύχη επιβίωσης έξω από τη Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το ΝΑΙ στο προσεχές δημοψήφισμα!”καταλήγει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.