, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξάνθη : Προτίμησαν τις παραλίες από τις κάλπες

Ξάνθη - Προτίμησαν τις παραλίες από τις κάλπες
Μικρή ήταν μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα της Ξάνθης για το Δημοψήφισμα. Οι κάλπες άνοιξαν κανονικά στην ώρα τους, χωρίς προβλήματα, ωστόσο μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι η συμμετοχή των πολιτών κυμάνθηκε σε ποσοστό περί του 20%, με το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων να προσέρχεται στις κάλπες λίγο μετά τις 10.00 το πρωί.
Η θερμοκρασία ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής ανέβηκε αισθητά, συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, γεγονός που φαίνεται πως ενθάρρυνε αρκετούς στο να μετακινηθούν προς την παραλιακή ζώνη του Νομού. Η κίνηση στις παραλίες της Ξάνθης αυξήθηκε, σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες ημέρες.
Σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ δεν παρατηρήθηκαν σημαντικά προβλήματα στην εκλογική διαδικασία το πρωί της Κυριακής, όταν και άνοιξαν οι κάλπες. Ο καιρός παρουσίασε σημαντική βελτίωση σε όλες τις πόλεις, κάτι που σίγουρα ενθάρρυνε αρκετούς στο να επιλέξουν να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες ώρες δίπλα στην θάλασσα.
Την ίδια στιγμή, για ακόμη μια φορά, όπως αναφέρει το thrakitoday.com, παρατηρήθηκαν προβλήματα με την εμφάνιση των μελών που απαρτίζουν τις εφορευτικές επιτροπές. Στα περισσότερα εκλογικά κέντρα επιστρατεύτηκαν είτε οι πρώτοι πολίτες που προσήλθαν να ψηφίσουν είτε υπήρχε απλώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος με την γραμματειακή του υποστήριξη.
enikos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.