, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"ΟΧΙ στο ευρώ… πάση θυσία"!

NEO TELIKO SHMA DRAXMH - Copy
Το ευρώ δεν είναι… ταμπού! Αυτό λέει σε ανακοίνωσή της με αφορμή τα αποτελέσματα του χθεσινού δημοψηφίσματος η “Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Δραχμή”.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: 
“Η σαρωτική επικράτηση του όχι σηματοδοτεί την αντίσταση του ελληνικού λαού απέναντι στον όλεθρο των μνημονίων και της ξένης κατοχής. Η διενέργεια δημοψηφίσματος- που πρώτοι υποστηρίξαμε – και το μεγάλο όχι, δικαιώνει τις θέσεις μας, τις οποίες προβάλαμε με παρρησία, τεκμηρίωση και σοβαρότητα. Στηρίξαμε και στηρίζουμε την ελληνική κυβέρνηση για  μια πραγματικά έντιμη συμφωνία που θα εμπεριέχει το θέμα του χρέους και ρήτρες ανάπτυξης. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό στις αμέσως επόμενες μέρες, υπάρχουν άλλοι εναλλακτικοί δρόμοι που θα διασφαλίσουν το μέλλον της χώρας μας μέσα στην Ευρώπη. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι από το δημοψήφισμα, το όχι ισχυροποιεί την κυβέρνηση για να επιλέξει τον καλύτερο δυνατό δρόμο. Το βέβαιο είναι πως, το σαρωτικό όχι σημαίνει όχι στον παραλογισμό του «ευρώ πάση θυσία». Και ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας στο μέλλον”
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.