, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποια ζώδια ευνοούνται στα οικονομικά και ποια θα γνωρίσουν τον…μεγάλο έρωτα;

Ζώδια38
Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Σήμερα θα πρέπει να δείτε με ενδιαφέρον ένα προσωπικό σας θέμα. Ίσως να δημιουργηθούν κάποιες αλλαγές σε κάτι που το θεωρούσατε πολύ δικό σας. Οι αλλαγές αυτές, μπορεί να δείχνουν μετατροπή συνθηκών, διαμονής και εργασίας του συντρόφου που πιθανότατα να επηρεάζει και εσάς. Βεβαιωθείτε ακόμα και για την ειλικρίνεια του συντρόφου σας. Μέσα από κάποια [ ψέμματα ], θα δείτε πιο καθαρά την πραγματική εικόνα της σχέσης σας.
Ταύρος   Ότι είναι σωστό στην ζωή σας θα μείνει. Αυτό λοιπόν είναι το μήνυμα της ημέρας που θα το εμπεδώσετε επίσης και αύριο. Προς το βράδυ θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα νιώσετε ότι αυτά που σας χωρίζουν είναι πολύ ελάχιστα μπροστά σε αυτά που σας ενώνουν. Μην δημιουργήσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους χωρίς να υπάρχουν βασικά προβλήματα. Σήμερα καλό είναι να χαλαρώσετε.
Δίδυμοι   Σήμερα θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε ένα προστατευμένο κλίμα γύρω σας, με ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας υποστηρίζουν. Φροντίστε να μην πείτε πράγματα που λίγο αργότερα θα έχετε μετανιώσει, και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε ανθρώπους που αγαπάτε. Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει ανυπόμονους σε κάποιες αλλαγές. Ίσως να μην είναι η κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο.
Καρκίνος   Περίεργη μέρα σε θέματα προσωπικών επαφών. Κάτι που θα σας στεναχωρήσει σήμερα μπορεί να προέρχεται από την κακή επικοινωνία που θα έχετε με πολύ αγαπημένα σας άτομα. Βέβαια σαν αντίποδας θα υπάρχει πάντα η βοήθεια, κυρίως σε θέματα οικογενειακά, του –της συντρόφου. Για τους αδέσμευτους, κάτι που λαχταράτε να γίνει το τελευταίο διάστημα, μάλλον θα αναβληθεί για ακόμη μια φορά.
Λέων   Δεν θα πρέπει να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα για το οποιοδήποτε θέμα. Θα υπάρχουν διάφορα μικρά εκνευριστικά γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε κάποιες δραστικές αποφάσεις, ιδίως με άτομα της οικογένειας σας. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει και η κακή συνεννόηση των φίλων σας προς εσάς. Το μήνυμα λοιπόν της μέρας είναι σαφέστατο ….. Μην κάνετε σήμερα τίποτα που να χρειάζεται διάρκεια.
Παρθένος   Σήμερα, το καλύτερο είναι να μην δώσετε καμία απολύτως βάση σε ότι ακούσετε. Ακόμα καλύτερα βέβαια θα είναι να μην μετακινηθείτε πουθενά, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να κουραστείτε αρκετά, να αδιαθετήσετε και ακόμα να μην περάσετε καθόλου καλά λόγο ασυμφωνίας με τους άλλους. Η οικογένεια θα έχει πάρα πολλές απαιτήσεις από εσάς, σε σημείο που θα νιώσετε ψυχική απομόνωση.
Ζυγός   Σκέφτεστε συνεχώς κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα και αύριο όλο αυτό θα έχει πάρει την μορφή που θέλετε και έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα θέματα. Ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε πραγματικά σοβαρά θέματα που όμως η λύση τους βρίσκετε την στιγμή που θα απαλλαγείτε από τον πανικό. Κάποια έγραφα σας αγχώνουν.
Σκορπιός   Σήμερα και αύριο … θα υπάρξουν σοβαρά θέματα που θα σας απασχολήσουν με τον –την σύντροφο σας. Πολύ πιθανόν να εθελοτυφλούσατε, γνωρίζοντας φυσικά πάντα το τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείτε πλέον να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και σας παραπέμπουν στην πραγματικότητα. Ότι έχετε κάνει σωστά, δεν θα αδικηθεί.
Τοξότης   Θα είστε αδιάλλακτοι στις απόψεις σας και αυτό θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους άλλους, … αλλά πολλά περισσότερα εκ των υστέρων σε σας. Σήμερα μην ψάχνετε να βρείτε τρόπους να πληγώσετε τον- την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν να χαλάσει και η δική σας ψυχολογία σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορέσετε εύκολα να επανέλθετε. Η απομόνωση και η περισυλλογή είναι μάλλον η καλύτερη λύση για σήμερα.
Αιγόκερως   Μία αδιαθεσία που θα έχετε εσείς ή κάποιος δικός σας θα είναι πολύ πιθανόν κάτι που θα σας απασχολήσει σήμερα. Επίσης κάποιο νέο από το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι αυτό που θα καθορίσει την διάθεση σας και μπορεί να αλλάξετε στάση απέναντι από κάποιο πρόσωπο. Ο έρωτας θέλει και εκείνος την φροντίδα σας σήμερα, γιατί η μέρα το προστάζει. Κρατήστε την ψυχολογία σας σε υψηλά επίπεδα, βοηθώντας και τους άλλους.
Υδροχόος   Σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παλιά σας προβλήματα. Φροντίστε να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση αυτή, που δυστυχώς είναι αναπόφευκτο να συμβεί. Η μέρα αυτή συγκαταλέγετε στις δύσκολες αστρολογικά όχι μόνο για σας, αλλά και για τους δώδεκα αστερισμούς. Γι’αυτό μην πιέσετε σήμερα καταστάσεις, μην ψάχνετε να ολοκληρώσετε κάτι που εκκρεμεί από καιρό, γιατί δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε.
Ιχθύς   Η οικογένεια σας σήμερα θα είναι εκείνη που περισσότερο θα επηρεαστεί από το πλανητικό σκηνικό της μέρας. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση, αλλά και αυτό να γίνει, διαχειριστείτε το με ευελιξία. Πολύ πιθανόν κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις να γίνουν η αιτία να απομακρυνθείτε από δικά σας άτομα. Ο σύντροφος σας μπορεί να πληγωθεί από κάτι που θα συμβεί και ίσως να έχει σχέση με την εργασία σας.
Πηγή:verysorry.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.