, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Αν υπάρχουν, να αποδοθούν οι ευθύνες!"

purkagia-papanastasiou1
Με ανακοίνωσή της η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων του νομού Θεσσαλονίκης, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 45χρονου που έχασε χθες τη ζωή του, από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατάστημα μουσικών ειδών στην οδό Παπαναστασίου. Οι ίδιοι ζητούν να διερευνηθούν τα αίτια και αν υπάρχουν, να αποδοθούν οι ευθύνες.
«Η διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου που έφυγε άδικα από την ζωή, εξαιτίας της πυρκαγιάς στο κατάστημα μουσικών ειδών ΛΙΟΛΙΟΣ όπου εργαζόταν.
Αυτή η τραγωδία αναδεικνύει την αναγκαιότητα που υπάρχει για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας, για όλες τις περιπτώσεις, στα εμπορικά καταστήματα. Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, τα μέτρα πυρασφάλειας που υπήρχαν στο κατάστημα και να αποδοθούν οι ευθύνες εφόσον υπάρχουν. Επίσης καλούμε να γίνουν έλεγχοι σε όλα τα εμπορικά καταστήματα για τα μέτρα ασφάλειας που υπάρχουν.
Η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και τους καλεί να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και η κανονική καταβολή της μισθοδοσίας», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.