, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ηταν μια συμπαθητική κυρία με μεγάλη προσφορά…"

 
Aγίας Σοφίας, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης
Φωτο Σάββας Αυγητίδης 
Συγκλονισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος της Θεσσαλονίκης από την είδηση της πτώσης της κόρης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Παπαθεμελή, Ελένης από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ερμού, όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος «Δημοκρατική Αναγέννηση». Η κηδεία της κόρης του κ. Παπαθεμελή θα πραγματοποιεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στον ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. Όσοι ήξεραν την άτυχη γυναίκα μιλούν για έναν άνθρωπου που πάντα ήθελε να βοηθά.
«Το ήξερα το παιδί καλά. Ήταν μια συμπαθητική κυρία με προσφορά στα κοινά και στα πολιτιστικά. Βοηθούσε όποιον την χρειαζόταν. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχε ένα τέτοιο τραγικό τέλος. Συμπαρίσταμαι όπως πιστεύω χιλιάδες κόσμος στην οικογένεια του Στέλιου Παπαθεμελή, ενός σεμνού αγωνιστή πατριώτη και χριστιανού» αρκείται να δηλώσει ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και φίλος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Από την πλευρά της η δικηγόρος και πρώην δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχουν λόγια». Η ίδια σχολιάζει ότι δεν ήξερε την άτυχη γυναίκα, γνωρίζει ωστόσο τον πολιτικό της Θεσσαλονίκης λόγω της ενασχόλησής τους με το δήμο της Θεσσαλονίκης την ίδια περίοδο. «Είναι τραγικό» λέει η κ. Ευθυμίου. «Πραγματικά είναι κάτι το τραγικό. Δεν υπάρχουν λόγια. Είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να πάθει κάποιος για το παιδί του. Είναι ό,τι χειρότερο. Εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση στον κ. Παπαθεμελή και τα θερμά μου συλλυπητήρια» λέει στο karfitsa.gr η κ. Ευθυμίου.
«Πρόκειται για ανείπωτο πόνο. Θερμά συλλυπητήρια στον Στέλιο» δηλώνει από την πλευρά του στο karfitsa.gr ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης. (Το μαγαζί της Λ. Παπαθεμελή στην Αγ. Σοφίας, απέναντι από τη Μητρόπολη, σήμερα)
WWW.E-PHOTOPRESS.BLOGSPOT.COM

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.