, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι λένε σήμερα τα ζώδια για έρωτα και… οικονομικά;

zwdia
Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός Με μία Σελήνη στον Υδροχόο που σας κάνει αρκετά αισιόδοξους, θα ξεκινήσει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού. Θα προσπαθήσετε να δείτε με ένα δικό σας τρόπο κάποια θέματα που σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν άνθρωποι που δεν περιμένατε. Η οικογένεια είναι κοντά σας. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση, που για κάποιους ανούσιους λόγους δεν νοιώθετε καλά.
Ταύρος Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα κέρδη ή ανατροπές, θα βγουν από το πουθενά. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία θα καταφέρετε να ρυθμίσετε όπως θα θέλατε κάποιες υποχρεώσεις. Η μέρα αυτή μπορεί να αποδειχθεί προάγγελος κάποιων σημαντικών θεμάτων που θα έχουν μια πολύ καλή έκβαση. Προετοιμαστείτε για αλλαγές.
Δίδυμοι Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Με πολύ αγάπη όμως και κατανόηση θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα σας πολύ πιο απλοποιημένα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Το καλύτερο σήμερα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω ακόμα και για ένα επαγγελματικό διάβημα που μάλλον είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.
Καρκίνος Ο μήνας αυτός ξεκινά με σκέψεις για κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν υποθέσεις οικονομικής φύσης. Βέβαια σήμερα θα είναι και η τελευταία μέρα που θα σας απασχολήσουν ίσως αρκετά θέματα με πολύ ένταση, που αφορούν οικονομικά ξεκαθαρίσματα με άλλους. Ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν πρόσωπα της οικογένειας σας. Η μέρα αυτή θα σας ευνοήσει κοινωνικά.
Λέων Σήμερα είναι μία μέρα που θα δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής πληρότητας και στην πραγματικότητα είναι μία ιδιαίτερη μέρα ανασυγκρότησης και σκέψης για τις επόμενες μέρες που θα είναι αρκετά σημαντικές. Ο Δίας και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δίνει σε μεγάλο βαθμό τύχη και φροντίζει για την ψυχική σας υγεία, αλλά και για ότι αφορά την καθημερινότητα σας. Οι μικροχαρές θα υπάρχουν όλη την ημέρα.
Παρθένος Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε, εν μέρει, για την τύχη της σχέσης σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ σοβαρά. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, που την έχετε παραμελήσει αρκετά.
Ζυγός Ο μήνας αυτός αρχίζει με ένα αισιόδοξο μήνυμα από το σύμπαν. Κάποια θέματα που περιμένατε να τακτοποιηθούν, σήμερα θα πάρετε τα πρώτα θετικά σημάδια για την ολοκλήρωση τους. Θα υπάρξει βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους τις επόμενες μέρες και το επόμενο διάστημα θα βρεθούν οι καταλληλότερες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν αρκετά στο να τακτοποιηθούν συναισθηματικά και οικονομικά θέματα.
Σκορπιός Κάποια θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και δυστυχώς οι λύσεις δεν θα δοθούν άμεσα. Μην περιμένετε σήμερα εξελίξεις σε βασικούς τομείς. Όλα θα γίνουν με αργό ρυθμό, αλλά σταθερό. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια καλή άνοδο που θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να δείξετε την αξία σας, στον εαυτό σας και τους άλλους. Θα έχετε τύχη εκεί που δεν περιμένατε.
Τοξότης Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει πολύ κοινωνικούς αλλά και αρκετά μεταβαλλόμενους σε ιδέες και γνώμες. Βέβαια η πολύ καλή θέση του Δία, σας χαρίζει αισιοδοξία και πολύ πιθανόν σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία πάνω σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά θέματα. Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού ξεκινά, με αισιόδοξα μηνύματα από το σύμπαν και σας κάνει τολμηρούς.
Αιγόκερως Πολύ πιθανόν να πρέπει να συζητήσετε σήμερα ένα σημαντικό θέμα που σας αφορά. Μην εμβαθύνετε σήμερα τα πράγματα πολύ, γιατί θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να χάσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο για σας. Αφήστε λίγες μέρες ώστε να βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε και θα σας κάνουν να νοιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θέλει αρκετά την προσοχή σας, γιατί βρίσκεστε σε περίοδο που δεν καταλαβαίνετε πότε έχουν τελειώσει τα όρια των άλλων.
Υδροχόος Οικονομικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Δεν θα πρέπει να εμπλακείτε με υποθέσεις που αφορούν χρήματα άλλων ή κέρδη αμφιβόλου υπόστασης. Σήμερα και αύριο μην ανοιχτείτε με οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να σας προβληματίσουν πάρα πολύ. Προσεκτικά αν κινηθείτε θα αποφύγετε κάθε κίνδυνο που θα σας ταλαιπωρούσε στην αντίθετη περίπτωση πάρα πολύ. Προσοχή στις αποφάσεις.
Ιχθύς Μία μέρα που θα σας χαρίσει επαγγελματικές εξελίξεις. Θα πρέπει να δείτε με μεγάλη προσοχή ότι σας είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να απαλλαγείτε από ότι δεν σας ταιριάζει. Σήμερα θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, σε κάποιο επαγγελματικό θέμα, για να μην εξελιχθεί σε κάτι που αργότερα δεν θα μπορέσετε να το ελέγξετε όπως θα θέλατε.
Πηγή:verysorry.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.