, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σπαλιάρας σε μεγάλα κέφια: «Σε όλες τις χώρες έχω βάλει τη σημαιούλα μου!»

newego_LARGE_t_248161_106637569_type12905Απ’ ό,τι φαίνεται άρεσε στον Γιάννη Σπαλιάρα αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και μοιάζει να θέλει να το συνεχίσει… Φίλος του μίλησε στο περιοδικό People για τις περιπέτειές του με τις 4.000 γυναίκες, ενώ ο ίδιος φέρεται να λέει στους στενούς του φίλους πως «όπως κοιτάμε τον παγκόσμιο χάρτη, είναι λίγες οι χώρες που δεν έχω βάλει τη σημαιούλα μου!».

Ο φίλος του Σπαλιάρα από την άλλη επιβεβαιώνει τα… κατορθώματα του μοντέλου, λέγοντας «Είναι ο μόνος που έκανε πράξη τη θεωρία του “ζήσε στο έπακρο την κάθε στιγμή. Έχει κάνει σεξ παντού. Από τον Αμαζόνιο που έτυχε να είναι σε μια μεγάλη αποστολή ως τη θάλασσα της Σκιάθου το 2005. Είναι ένας άνθρωπος ερωτικός που εκδηλώνει το πάθος του. Θυμάμαι μου έλεγε: “Όσοι έχουν κάνει σεξ στο αεροπλάνο έχουν μπει στο λεγόμενο mile fight club”».
Ποια ήταν η ερωτική στιγμή που ο Γιάννης Σπαλιάρας ένιωσε περισσότερο ελεύθερος; Ο φίλος του αποκαλύπτει: «Κάποτε είχε βρεθεί με κάποια σύντροφό του στο Cape Point. Πρόκειται για το νοτιότερο σημείο της Αφρικής. Είναι ένα υπέροχο μέρος με κόκκινα βράχια όπως μου έλεγε. Εκείνη την περίοδο ήταν με ένα μοντέλο από την Κίνα που είχε ζήσει επί πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Έκαναν έρωτα στους αμμόλοφους. Ήταν για εκείνον η απόλυτη ελευθερία».
tff.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.