, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βούτσης εναντίον Πανούση: «Λεκτικές ακρότητες» τα περί εσχάτης προδοσίας

ImageHandler (3)Δριμεία κριτική στον Γιάννη Πανούση άσκησε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης.
Σχολιάζοντας τα περί εσχάτης προδοσίας του κ. Πανούση εις βάρος του Γιάνη Βαρουφάκης ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για «λεκτικές ακρότητες, οι οποίες όμως εμπεριέχουν και νοήματα  εξαιρετικά αμφίσημα, που δημιουργούν προβληματισμό με αρνητικό πρόσημο».
Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου» ειδικά τους περί «εσχάτης προδοσίας» υπαινιγμούς που έκανε σε βάρος του Γ. Βαρουφάκη.
«Έχει κανένα νόημα, τώρα (…), να τα βαφτίζουμε όλα αυτά, να τα περιχαρακώνουμε ή να τα πασπαλίζουμε από πάνω με εκδοχές ή υπαινιγμούς περί εσχάτης προδοσίας; (…). Αυτά είναι απίστευτα πράγματα, όταν μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε στη Βουλή  – και πολύ καλά έκανε – όλη την ευθύνη, όχι μόνο για το ότι υφίστανται εκθέσεις επί των συνεπειών, αλλά και για το ότι υπάρχουν – κατ’ ελάχιστο- προετοιμασίες, για να αντιμετωπισθούν οι ασφυκτικές πιέσεις. (…). Δεν έχει κανένα νόημα. Μόνο διχασμό μπορούν να  προκαλέσουν όλα αυτά», σημείωσε.
«Αν έχω να προσάψω κάτι στον Γιάνη Βαρουφάκη», συνέχισε ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο «Κόκκινο», «είναι ακριβώς ότι δεν χρειάζονταν όλες αυτές οι εξηγήσεις».
 
paraskhnio.gr

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.