, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γνωρίστε το γιο του γνωστού ηθοποιού και πολιτικού που εργάζεται ως barman

XAIKALISΟ Γιώργος Χαϊκάλης είναι ένας μπάρμαν που πολλοί θα ήθελαν να τους σερβίρει το ποτό τους και να ακούσουν τις ατάκες του. Όπως προδίδει το όνομα του, έχει στα γονίδια του το χάρισμα της επικοινωνίας.
Είναι ο λατρεμένος, αλλά και άγνωστος γιος του δημοφιλούς ηθοποιού και υφυπουργοί Κοινωνικών Ασφαλίσεων πια, Παύλου Χαϊκάλη, τον οποίο η εφημερίδα «Παραπολιτικά» εντόπισε. Αεικίνητος, ετοιμόλογος, εργασιομανής, αλλά πάνω απ’ όλα με πηγαίο χιούμορ και ταλέντο στην έκφραση, όπως ακριβώς και ο πατέρας του.
xaikalisΟ 25χρονος σήμερα Γιώργος Χαϊκάλης είναι το κρυφό καμάρι του υφυπουργού και το «πιο σημαντικό δημιούργημα της ζωής του», όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί και ο ίδιος.
Είναι ένας δυναμικός νέος, που δεν επηρεάστηκε από τη δουλειά των γονιών του και χαράσσει τον δικό του δρόμο στη ζωή, παίρνοντας τα ρίσκα του και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στον επαγγελματικό τομέα. Οι θαμώνες του μπαρ όπου εργάζεται, στο Νέο Ηράκλειο, έχουν πολλούς λόγους για να μιλούν για το στέκι τους, αφού ο Γιώργος Χαϊκάλης έχει κληρονομήσει το μοναδικό ταλέντο του πατέρα του να κερδίζει τους ανθρώπους από την πρώτη επαφή.
Πάντα με διάθεση για πειράγματα, εύθυμος και διατεθειμένος ακόμη και να… τσαλακώσει την αψεγάδιαστη εικόνα των 25 χρόνων του, ξεσηκώνει τους πελάτες του μαγαζιού, αλλά και τους συναδέλφους του. Εκτός από τα γονίδια, αλλά και την εξωτερική εμφάνιση, βοηθάει και το γεγονός ότι έχει διδαχτεί από «πρώτο χέρι» το πώς να γοητεύει το κοινό του.
xaikalis-2
 
 
faysbook.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.