, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

ogaΤην Παρασκευή 7 Αυγούστου θα καταβάλλει ο ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα του δεύτερου τριμήνου (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) σε 235.463 δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 26 Ιουνίου και πληρούν τις προϋποθέσεις.
Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές φτάνει τα 64, 9 εκατ ευρώ ενώ όσοι υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 26 Ιουνίου και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.
Ο διοικητής του Ταμείου Αθανάσιος Μπακαλέξης διευκρινίζει ότι “η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, οι οποίοι πρέπει να αποστείλουν στον ΟΓΑ δικαιολογητικά, θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες”.
imerisia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.