, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι λένε τα άστρα για την Τετάρτη

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε θέλει μάχιμο/η, πολύ περισσότερο που το έργο σου μπορεί να μην είναι καθόλου εύκολο. Κατ’ αρχήν ο Κρόνος δείχνει διατεθειμένος να σε βάλει σε επιπλέον έξοδα, ενώ δεν αποκλείεται να συνδράμει και σε μια «εμπλοκή» με συγγενικό σου πρόσωπο. Οργανώσου και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη.
Ερωτικά
Οι προτάσεις δεν σου λείπουν, φαίνεται όμως ότι καμία τους δεν καλύπτει τα «προαπαιτούμενα» σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν βέβαια δεν τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες και σου… αρκεί μια περιπέτεια, τότε μπορείς να προχωρήσεις!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος σου ζητά να ρίξεις το βάρος στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου και την φροντίδα των δικών σου ανθρώπων. Ωστόσο ο Δίας δεν σε… ξέχασε και ίσως σου επιφυλάσσει μια μικρή ή μεγαλύτερη χαρά. Αν πάλι νιώσεις κάποιου είδους αδιαθεσία, απλά ξεκουράσου κι άφησε τα σπουδαία για αύριο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν… σοβαρό σκοπό αλλά φαίνεται πως δεν μπορούν να σου προσφέρουν κάτι περισσότερο πέραν μιας κοινωνικής και οικονομικής «αποκατάστασης». Και η αλήθεια είναι ότι… περνάς και μόνος/η σου καλά!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Κρόνος σου βάζει.. πιο δύσκολα στη δουλειά σου και μάλλον θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον ο Άρης θέτει ένα ζήτημα οικονομικής διαφωνίας αλλά τελικά ίσως να αποζημιωθείς για όλα αυτά «κλέβοντας» χρόνο για την διασκέδαση σου και γνωρίζοντας κόσμο που θα σου… αναπτερώσει το ηθικό!
Ερωτικά
Μπορεί να νιώθεις στριμωγμένος ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου αλλά ίσως δεν θα έπρεπε να λειτουργήσεις σπασμωδικά επιλέγοντας κάτι που –υποτίθεται- πως πιστοποιεί την ελευθερία σου. Αν δεν μπορείς να βρεις μια μέση οδό, καλύτερα μην κάνεις… τίποτα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι έγνοιες για έναν δικό σου άνθρωπο μπορεί να σε αγχώσουν πέραν του δέοντος αλλά αν θέλεις πραγματικά να… νικήσεις τον Κρόνο δεν έχεις παρά να πάρεις «μετρημένες» πρωτοβουλίες που θα δώσουν λύσεις και διεξόδους. Μέσα σε όλα τα άλλα ενδέχεται να προκύψει κι ένα οικονομικό θέμα αλλά τελικά οι πιέσεις μπορεί να σου βγουν σε καλό. .
Ερωτικά
Περιοριστικές πεποιθήσεις, και… ενοχές σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα, όπως θα το ήθελες ή θα το άξιζες. Επιπλέον, ο Κρόνος εξακολουθεί να σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που έχουν ποικίλα προβλήματα και βέβαια δεν είσαι εσύ που θα τους τα λύσεις.
 
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα απειλεί να ταράξει την γαλήνη σου, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα φαίνεται να έχουν ακολουθήσει μια «υπόγεια διαδρομή». Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να ποντάρεις στην καλή σου τύχη ή αλλιώς στον… Δία. Μόλις τα πράγματα αρχίσουν να «στραβώνουν», τότε θα εμφανιστεί!
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση δεν είναι σκόπιμο να καταφύγεις σε μια θεωρητικά «σίγουρη» επιλογή, αφού έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα από το ερωτικό παιχνίδι.
Αν βέβαια δεν είσαι μόνος/η όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει κάποια… θέματα!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος «φορτώνει» την καθημερινότητα σου με πράγματα που πρέπει να γίνουν, στερώντας σου χρόνο από άλλες πιο… επιθυμητές δραστηριότητες. Ίσως μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια «αναποδιά» σε σχέση με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάθε περίπτωση ένας «από μηχανής θεός» θα στέρξει προς βοήθεια σου.
Ερωτικά
Από τη μια πλευρά οι συνθήκες δεν σε βοηθούν να βρεθείς πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα… ήθελες κι από την άλλη η ζωή σου σερβίρει στο πιάτο ένα… τσούρμο θαυμαστές ή θαυμάστριες. Αδικία ή θεία δίκη, θα το μάθεις στην πορεία!
 
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σου… αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα σε σχέση με τους άλλους κι επειδή μέχρι να βγει η μέρα ίσως να μην καταλήξεις σε κάποιο βέβαιο συμπέρασμα, δώσε προτεραιότητα σε ένα επαγγελματικό, όσο και οικονομικό θέμα που μπορεί να λυθεί κατόπιν δικής σου πρωτοβουλίας, αν καταφέρεις και βρεις την «μέση οδό».
Ερωτικά
Οι πειρασμοί «τρέχουν» αλλά η αναποφασιστικότητά σου μπορεί να σε… σώσει, αφού όσο «το ψάχνεις», τόσο βρίσκεις μειονεκτήματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Αν πάντως δεν έχεις θέμα με τις «διπλές» σχέσεις, τότε… καλή τύχη!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος σε κάνει πιο αυστηρό/η ή απόλυτο/η από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να… δυσκολεύεις από μόνος/η σου τα πράγματα, αφού βάζεις απέναντί σου πρόσωπα που κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να είναι σύμμαχοι σου. Το σωστό θα ήταν να κρατήσεις τις αρχές σου, αποδεχόμενος όμως και τα θέλω των άλλων, ειδικά αν πρόκειται για συγγενείς σου.
Ερωτικά
Ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας «παρεξηγήσιμης» συμπεριφοράς, αν όμως αποφύγεις τις ακρότητες, γρήγορα τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους. Ακόμη μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» που εκτός των άλλων θα έχει και… οικονομικό ενδιαφέρον!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να σε «στριμώξουν» με πρόσχημα κάποιες υποχρεώσεις σου, εσύ δεν φαίνεσαι διατεθειμένος να… υποκύψεις! Και η αλήθεια είναι ότι έχοντας τον Δία στο πλευρό σου, μπορείς να βρεις… άλλους να κάνουν τις δουλειές σου κι εσύ να απολαύσεις τη ζωή μακριά από σκοτούρες και δυσβάστακτες ευθύνες.
Ερωτικά
Για την ώρα είναι δύσκολο να βρεις κάτι που θα σε καλύψει… εντελώς, αφού κάποιες «υποσχέσεις» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ωστόσο οι προ(σ)κλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και ίσως είναι… κρίμα να μην ανταποκριθείς!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η έμφαση πέφτει στον οικονομικό τομέα, όπου καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα στην ευκολία να ξοδέψεις «τρώγοντας από τα έτοιμα» και το να κάνεις οικονομία θέτοντας έναν σημαντικό στόχο για το εγγύς μέλλον. Και σε αυτήν την «μάχη» μεταξύ Δία και Κρόνου, το πιθανότερο είναι να επιλέξεις το δεύτερο αλλά μην ξεχνάς ότι «μέτρον άριστον»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η,. το τέλειο θα ήταν να βρεις ένα ταίρι με κύρος ή υψηλό βαθμό αξιοπιστίας κι ας σας χωρίζουν κάποια χρόνια ηλικίας. Αν βέβαια είσαι ήδη κάπως… μεγάλος/η, τότε «επιβάλλεται» να απευθυνθείς σε μικρότερες ηλικίες, ανταλλάσοντας την πείρα σου με τα νιάτα!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Χαρές και πίκρες εναλλάσσονται και φαίνεται πως για την ώρα θα πρέπει να… συνηθίσεις σε αυτό! Μπορείς όμως να διαχειριστείς κατάλληλα την ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου, μοιράζοντας… οικειοθελώς τον χρόνο σου ανάμεσα στις υποχρεώσεις ή τα καθήκοντα σου και σε όλα εκείνα που σε ευχαριστούν.
Ερωτικά
Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα μην.. σκας αφού ότι κι αν επιλέξεις δεν φαίνεται να έχει πολύ «χρόνο ζωής» μπροστά του. Μπορείς όμως να βάλεις μια σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον, αν… συγκρατηθείς και κινηθείς στα πλαίσια του savoir vivre!
 
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό δίνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου και το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να αποφύγεις κάθε σπασμωδική ενέργεια ή αυθαιρεσία που θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες. Αν μάλιστα αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν τότε θα διαπιστώσεις ότι μετά από μια μεγάλη στενοχώρια ή απώλεια έρχεται μια μεγάλη χαρά.
Ερωτικά
Κάτι… τρέχει στη δουλειά σου και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Αν πάλι δεν δουλεύεις ή βρίσκεσαι σε διακοπές, τότε ενδέχεται να έρθεις πιο κοντά με εργαζόμενους ή εργαζόμενες της… περιοχής σου!
astrology.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.