, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή

cbbb80b572ad433c7a99ff30f16cd70f_LΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την… επιβολή της τάξης στην καθημερινότητα σου κι είναι πιθανόν να επωμιστείς περισσότερες εργασίες για το κοινό καλό! Παράλληλα, μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής ή ομορφιάς.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη αναλαμβάνει να κλείσει τις όποιες πληγές έχουν ανοίξει οι πρόσφατες εξελίξεις, προσφέροντας σου την δυνατότητα για… περισσότερες αγκαλιές και όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο της προτίμησης σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά και να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες… καλοπέρασης! Προσωπικά μπορείς να ασχοληθείς και με τον εξωραϊσμό ή τη διακόσμηση του χώρου σου, ενώ, αν προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο, μπορείς να διευθετήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Με τον Δία στο… τιμόνι των σχέσεων σου, καλείσαι για μια ακόμη φορά να διαλέξεις ανάμεσα σε αρκετές προτάσεις, που σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλύτερα και «ισοφαρίζουν» τις πίκρες που μέχρι πρόσφατα σε έχει κεράσει ο Κρόνος!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια «κινητικότητα» στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάτι βέβαια που δεν «σε χαλάει» καθόλου, ακόμη κι αν πρόκειται για επισκέψεις… τεχνικών! Ίσα-ίσα που θα βρεις την ευκαιρία να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές, τρέφοντας και την περιέργεια σου με ποικίλες πληροφορίες.
Ερωτικά
Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη σου προσδίδει γοητεία και σε κάνει ικανό/η να «ξεκλειδώσεις» την καρδιά της αρεσκείας σου. Φαίνεται όμως να υπάρχει κάποιο έλλειμμα αξιοπιστίας είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, προγραμματίζοντας μέχρι… κεραίας τις κινήσεις σου. Μάλιστα το σύμπαν μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια καλή αρχή στο νέο σου πρόγραμμα ανοίγοντας έναν μικρό… κουμπαρά για τις ανάγκες σου! Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια εκ βαθέων συζήτηση με προσφιλές σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Στα προβλήματα ή τα αδιέξοδα που ενδεχομένως έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα, μπορεί να δώσει λύση ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που απλά… ξέρει περισσότερα! Παράλληλα αναμένεται να λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Παραμερίζοντας κάθε είδους ένταση μπορείς να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις απολαμβάνοντας αναγνώσματα ή θεάματα που σε έλκουν ή έχοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ειδικούς για ένα τεχνικό ή επιστημονικό θέμα. Ακόμη, αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεσαι κάποιου είδους θεραπευτική μέριμνα, θα βρεθούν κοντά σου τα κατάλληλα πρόσωπα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σου προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα στις σχέσεις σου, αφού πολλοί/ες είναι εκείνοι που… τσακίζονται για να σου κάνουν τα χατίρια!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες και την επάρκεια σου. Έχοντας μάλιστα μια φυσική… ειδικότητα στην παροχή υπηρεσιών, μπορείς να βοηθήσεις πολύ κόσμο με τις ειδικές γνώσεις σου. Καλό είναι όμως να μείνεις και λίγο μόνος/η, ώστε να συγκεντρωθείς και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που διακρίνεται για το μυστήριο και τον ερωτισμό του. Να δούμε όμως ποιος από τους δυό σας θα… επικρατήσει στα «παιχνίδια του μυαλού»!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ένα θέμα υγείας, είτε δικό σου, είτε ενός προσφιλούς σου προσώπου, μπορεί να απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Παράλληλα, η Αφροδίτη μπορεί να αποκαταστήσει την ηρεμία στο φιλικό σου περιβάλλον και να συμβάλλει στην λύση κάποιων παρεξηγήσεων, έστω κι αν απλά «κουκουλώσει» το πρόβλημα.
Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε μια φάση «διαπραγματεύσεων», που μπορεί να… κρατήσουν πέραν του δέοντος! Κι είναι βέβαια ένα ζήτημα το κατά πόσον μπορεί να επιλυθούν με έναν τέτοιο τρόπο τα ζητήματα καρδιάς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, σε συνδυασμό με την μεσολάβηση κάποιων «ισχυρών» μπορεί να δώσει λύσεις σε θέματα που μέχρι χθες σκόνταφταν στην έλλειψη συνεννόησης και ομόνοιας. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν από τους βασικούς στόχους σου.
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου προσφέρει το… απόλυτο πλεονέκτημα (και) στα προσωπικά σου κι ανεξάρτητα με το τι φαίνεται ή δηλώνεται προς τα έξω έχεις τον τρόπο να… γίνει το δικό σου!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει τον κύκλο των δραστηριοτήτων σου με κίνδυνο να… χάσεις το λογαριασμό! Προσπάθησε λοιπόν να καταπολεμήσεις την έμφυτη τάση σου να ασχολείσαι με πολλά, ολοκληρώνοντας ελάχιστα από αυτά, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις την σε βάρος σου κριτική. Κι αν δεν ξέρεις κάτι, δεν πειράζει, απευθύνσου στους ειδικούς.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε… προβληματίσει με την επιμονή του να τηρείται μια σειρά στα πράγματα. Ακόμη όμως κι αν όλα αυτά σου κόβουν τον ενθουσιασμό η ουσία είναι ότι έχεις να κάνεις με μια αξιόπιστη επιλογή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα, φαίνεται να σου λύνει τα χέρια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδέψεις το πλεονέκτημα σου με αχρείαστες σπατάλες. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις κάτι που εδώ και καιρό «το είχες βάλει στο μάτι» αλλά πριν κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση, δες μήπως τελικά μπορεί να σου το… χαρίσουν, αφού τα δώρα είναι στην… ημερήσια διάταξη!
Ερωτικά
Μπορεί η Αφροδίτη να «κλέβει τις εντυπώσεις» με την φανερή εύνοια της προς το πρόσωπο σου, ωστόσο τα… κλειδιά της επιτυχίας τα κρατά ο Πλούτωνας και τελικά δεν έχει και τόση σημασία αυτό που φαίνεται αλλά τα όσα γίνονται… μυστικά!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ίσως να νιώσεις μια ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, εξ αιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων αλλά γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Σε κάθε περίπτωση ο Δίας μπορεί να σου εξασφαλίσει πρόσβαση στο… χρήμα και το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις μια λελογισμένη διαχείριση. Παράλληλα η Αφροδίτη φαίνεται να συμβάλλει σε μια επωφελή συνεργασία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο, που αντιπροσωπεύει ότι το καλύτερο για σένα. Κι αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η… καλά να περάσεις, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, εύκολα μπορεί να εμπλακείς σε ένα μικρό ή μεγαλύτερο «σκάνδαλο»!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διακυμάνσεις στις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα «φορτωθείς» και κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Ίσα-ίσα που η Αφροδίτη σου… υπόσχεται μια γενναία ξεκούραση, πολύ περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένας εντατικός ρυθμός δράσης. Ευκαιρία για κούρα και χαλάρωση λοιπόν!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η έχεις καλές πιθανότητες να βρεις «τον άνθρωπο σου» σε ένα εργασιακό περιβάλλον και ακριβώς την στιγμή που σου παρέχει τις υπηρεσίες του! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να στερηθείς για λίγο τον/την σύντροφο σου.
.astrology.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.