, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρόταση μομφής εναντίον της προέδρου της Βουλής

konstantopoulou708
Πρόταση μομφής εναντίον της προέδρου της Βουλής κας Ζωής Κωνσταντοπούλου ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή Tο Ποτάμι.
Αφορμή για την απόφαση του Ποταμιού είναι η στάση και συμπεριφορά που έχει επιδείξει η πρόεδρος της Βουλής από τη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της.
Όπως μετέδωσε το Mega Το Ποτάμι έχει στείλει στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, πλην της Χρυσής Αυγής, σχετικό κείμενο.
«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν τολμά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ας το λύσει η Βουλή. Γι” αυτό εμείς οι βουλευτές του Ποταμιου πήραμε την πρωτοβουλία και ανοίξαμε τον δρόμο. Καταθέσαμε στα κόμματα ένα σχέδιο πρότασης μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου έτσι ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» είπε στο Mega ο Γιώργος Αμυράς.
«Έχει μετατρέψει την εθνική αντιπροσωπεία, το διοικητικό προσωπικό και το κανάλι της Βουλής σε προσωπικό της τσιφλίκι για την εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών που σε καμία περίπτωση δεν έχουν την έγκριση της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και εν τέλει της ελληνικής κοινωνίας» σημειώνει το Ποτάμι στο κείμενο της πρότασης μομφής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.