, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Ο Τσίπρας θα είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός»

papadimoulisEντολοδόχος πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, εκτίμησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Mega.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει σκληρή προσπάθεια ώστε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα πολύ πιο συγκεκριμένο και προσγειωμένο.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, συμπληρώνοντας ότι αν δεν επιτευχθεί, η χώρα δεν πρέπει να πάει σε νέες εκλογές.
Η κάλπη θα δείξει την κατεύθυνση προς οποία θα πρέπει να κινηθούμε, είπε, σημειώνοντας ότι τα ερωτήματα θα είναι προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.
Αναφερόμενος στο νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δήλωσε «εντελώς αντίθετος σε ένα ξεκατίνιασμα» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκής Ενότητας και τάχθηκε υπέρ μιας αντιπαράθεσης με επιχειρήματα.
Ερωτηθείς αν υπάρχει δυνατότητα διεύρυνσης προς το κέντρο στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα και ανάγκη προσωπικότητες από ενα ευρύτερο φάσμα, κάποιες εκ των οποίων ήδη ανήκουν στην κυβερνηση, να βρουν θέση και στα ψηφοδέλτια υπό έναν όρο: την απόλυτη συμφωνία και δέσμευση στο πρόγραμμα με το οποίο θα κατέβουμε στις εκλογές.
Στο σημείο αυτό σημείωσε μάλιστα ότι για παράδειγμα είναι δυνατόν να δεχομαστε μαθήματα αριστεροσύνης από τη Ραχήλ Μακρή, που μπήκε στα ψηφοδέλτια στις προηγουμενες εκλογές, εκ μεταγραφής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι λειτουργούσε ένα κόμμα μέσα στο κόμμα.
Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται γερά απολύτως στα ιδρυτικά μας θεμέλια, ενός κόμματος σύγχρονου αριστερού, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.