, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Τσίπρας-Λαφαζάνης το δίδυμο καταστροφής της χώρας»

konstadinopoulos
«Τις τελευταίες μέρες παίζεται ένα έργο από τα παλιά ”το καλό παιδί” με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα και όλο το σύστημα έχει πέσει πάνω του. Άλλοι λένε ότι ο Τσίπρας το πάλεψε, άλλοι ότι δεν το πάλεψε αλλά στο τέλος όλοι λένε ότι απέτυχε. Δίδυμο της καταστροφής της χώρας Λαφαζάνης- Τσίπρας».
Τις παραπάνω δηλώσεις έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε ως ‘’κρυπτόμενο’’ τον Αλέξη Τσίπρα. «Ο κ. Τσίπρας μπορεί να οριοθετεί το σύνταγμα ανάλογα με τις δικές του ανάγκες. Δεν είναι συνεπής ,είναι κρυπτόμενος αυτόν τον καιρό ο κ. Τσίπρας και έτσι προσπαθεί να δοξαστεί», τόνισε ι ίδιος.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μίλησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι: «πρέπει το κόμμα να ξεκινήσει από μηδενική βάση…Tώρα όμως έχουμε εκλογές…στο ΠΑΣΟΚ έχουμε συμφωνήσει τι πρέπει να κάνει και νομίζω ότι η πρόεδρος θα τα τηρήσει. Σε αυτές τις στιγμές μπορεί μια σπίθα να διαλύσει τα πάντα».
«Θέλω να κάνω ένα προσκλητήριο στους απλούς ανθρώπους, θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη μας για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Στις εκλογές πρέπει να αποφασίσουν οι πολίτες συγκρίνοντας τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.