, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Tυλίχτηκε στις φλόγες και λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

ΚΤΕΛ1
Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν οι επιβάτες – Κατάφεραν να σώσουν το λεωφορείο με τους πυροσβεστήρες διερχόμενων οδηγών.
Το διώροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης εκτελούσε το δρομολόγιο για Αθήνα και ήταν γεμάτο επιβάτες.
Λίγο μετά τις 3:00΄ το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν στο 257ο χλμ, στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πίσω μέρος οχήματος, όπου είναι η μηχανή.
«Άρχισε να μυρίζει κάτι έντονα και αμέσως μετά είδαμε καπνό να βγαίνει από τη μηχανή, Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και κατεβήκαμε όλοι κάτω. Επικράτησε ένας πανικός. Άλλοι άρχισαν να βγάζουν τα πράγματα, από τις μπακαζιέρες, ενώ ο οδηγός μαζί με άλλους προσπαθούσαν αν σβήσουν τη φωτια με τους πυροσβεστήρες. Επιβάτες σταματούσαν άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα και ζητούσαν πυροσβεστήρες από τους οδηγούς, Ευτυχώς κάποιοι από αυτούς ειχαν και έτσι σώσαμε το λεωφορείο. Μόνο μια – δυο βαλίτσες άρπαξαν λίγο. Αν δεν γινόταν αυτό η φωτιά θα είχε εξαπλωθεί και θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς….», είπε ένας από τους επιβάτες στο LamiaReport.
Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, μόνο ένας επιβάτης που είχε σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του χρειάστηκε να παραλειφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας.
Τους επιβάτες θα παραλάβει άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς Αθήνα.
ΚΤΕΛ΄2
ΚΤΕΛ3
ΚΤΕΛ4
Πηγή:lamiareport.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.