, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη!

zodia
Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός:   Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας τοποθετήσουν σε μία πιο υψηλή θέση από αυτή που ήδη βρίσκεστε. Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα διαχειριστείτε αυτή την εύνοια. Μην παραμελείτε την οικογένεια.
Ταύρος :  Η μέρα αυτή έχει μία περίεργη γεύση, μάλλον  γλυκόπικρη. Από την μια θα παίρνετε θετικά μηνύματα από τους άλλους και από τις διάφορες καταστάσεις που εξελίσσονται, από την άλλη θα απογοητεύεστε και θα λιποψυχείτε εύκολα σε κάθε αντιξοότητα. Θέλει ηρεμία και να αφήσετε τα πολύ σημαντικά για αργότερα.
Δίδυμοι:   Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται  στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος, από άτομα που θέλουν να σας βλάψουν.
Καρκίνος:  Κάποια θέματα προσωπικά σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ ευτυχισμένοι. Ένα μήνυμα, μία συζήτηση, ένα ταξιδάκι, ίσως να είναι αυτό που θα σας κάνει να γελάσει η ψυχή σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σήμερα σε μία ευνοϊκή μέρα και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε κάποια αλλαγή που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα.
Λέων: Από το πρωί θα φυσήξει ένας αέρας αισιοδοξίας και ανεμελιάς. Τα προσωπικά σας θέματα έχουν μια ανάλαφρη και γλυκιά πορεία και πολύ πιθανόν να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ταξιδάκι σας αναζωογονεί και σας κάνει να νιώσετε συναισθηματική ολοκλήρωση. Φροντίστε ένα οικονομικό θέμα.
Παρθένος :  Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια.  Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει συναισθηματική πληρότητα.
Ζυγός: Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων.
Σκορπιός:    Κάποιο θέμα προσωπικό που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα αισθανθείτε περισσότερο την απώλεια ή την απομάκρυνση του αγαπημένου σας προσώπου. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για μία μετακίνηση που αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην περιμένετε βέβαια άμεσα να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν.
Τοξότης:  Οι φίλοι σήμερα μπαίνουν δυναμικά στην ζωή σας, για κάποιο καλό λόγο, αλλά πολύ πιθανόν να συμβεί και το τελείως αντίθετο. Η μέρα αυτή κρύβει εκπλήξεις και γεγονότα που πολύ πιθανόν δεν μπορείτε να προβλέψετε την εξέλιξη τους. Ένα προσωπικό σας θέμα που για κάποιους λόγους ζει παρασκηνιακά, σήμερα θα βρεθούν λύσεις.
Αιγόκερως: Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σήμερα σε μια πολύπλοκη ερωτικά μέρα. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε πραγματικά από την προσωπική σας ζωή και μην αφήνετε κενά στον – στην σύντροφο σας. Επαγγελματικά θα μπορέσετε να δείτε κάποια θέματα που καθυστερούσαν την περίοδο αυτή, να ολοκληρώνονται και να τακτοποιούνται με πολύ εύνοια.
Υδροχόος: Κάποια θέματα προσωπικά σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ ευτυχισμένοι. Ένα μήνυμα από τον – την σύντροφο σας θα σας κάνει να έχετε μια ευχάριστη διάθεση όλη την μέρα. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σήμερα σε μία ευνοϊκή μέρα και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε κάποια αλλαγή που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα.
Ιχθείς: Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα κέρδη ή ανατροπές, θα βγουν από το πουθενά. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία θα καταφέρετε να τα ρυθμίσετε όπως θα θέλατε κάποιες υποχρεώσεις. Η μέρα αυτή μπορεί να αποδειχθεί προάγγελος κάποιων σημαντικών θεμάτων.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.